E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 197.50

Inbegrepen

 • Vervoer per luxe touringcar
 • Grot activiteiten
 • Wijnproeven
 • Overnachting en ontbijt
 • Stadswandeling
 • Lunchcruise
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Proef het Bourgondische Leven in Maastricht

Maastricht is een Bourgondische stad met veel horeca gelegenheden en uitstekende restaurants. De toeristische mogelijkheden, bijvoorbeeld in de mergelgrotten of Valkenburg maken deze plek tot een prima locatie voor bedrijfsuitjes.

Van vlaai tot wijn, van boottocht tot grotbiken, Voldoende ingredienten voor een geslaagd teamweekendHelga Veneklaas

Een weekendje weg naar het Bourgondische zuiden is een ware aanrader!

Verblijf in een van de gastvrije hotels in het pittoreske Valkenburg of levendige Maastricht en maak kennis met vele facetten die deze regio kent! Van mountainbiken in de grotten tot wijnproeven en van een boottocht tot shoppen in Maastricht, alles kan en alles mag! Ook nabije omgeving is de moeite waard. Wat dacht u van een rit met het 'miljoenentreintje', een mooie rondrit door de Duitse Eifel of Belgische Ardennen of breng een bezoek aan het Drielandenpunt in Vaals!

Programma

Voorbeeldprogramma

Dag 1

In de loop van de ochtend wordt u veilig en comfortabel naar het Bourgondische zuiden gebracht. In de touringcar geniet u van lunchpakketjes die wij voor u verzorgen.

Het eerste programmaonderdeel vindt plaats in de grotten van Valkenburg. Hier heeft u de keuze uit verschillende spannende grotactiviteiten. Wat dacht u van mountainbiken door het 70 kilometers lange grottenstelsel? Of maakt u liever een culturele wandeltocht, waarbij een grot-expert u alles verteld over het heden en verleden van de grotten? Ook leuke, spannende teambuilding activiteiten behoren tot de mogelijkheden.

Na afloop van deze spannende activiteit, stellen wij voor om relaxed bij te komen bij wijngaard de Apostelhoeve. In een prachtige omgeving, leert u niet alleen alle ins&outs over de in Nederland geproduceerde wijn, u mag aansluitend aan de rondleiding ook zelf de proef op de som nemen!

Aan het eind van de middag arriveert u bij uw hotel in Maastricht. Hier geniet u vanavond van een lekker diner. 's Avonds kunt u op eigen gelegenheid de vele horeca gelegenheden in gezellige binnenstad ontdekken. Een georganiseerde kroegentocht behoord ook tot de mogelijkheden!

Dag 2

Na een heerlijke nachtrust en een goed ontbijt, maakt u groepsgewijs een historische stadswandeling onder begeleiding van een deskundige gids. De stadswandeling zal eindigen bij de Maaskade.
Hier stapt u op een luxe rondvaartboot. U maakt vanmiddag een lunchcruise over de Maas, waarbij u de omgeving van Maastricht vanaf het water bewondert.

 

 

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer