E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 197.50

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • Grot activiteiten
 • Wijnproeven
 • Overnachting en ontbijt
 • Stadswandeling
 • Lunchcruise
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Proef het Bourgondische leven in Maastricht met je collega's

Maastricht en omgeving is een ware aanrader voor jouw citytrip met je collega's. TCR Tours stelt in overleg met jou een verrassend leuk programma samen, waarover nog lang wordt nagepraat!

Van vlaai tot wijn, van boottocht tot grotbiken, Voldoende ingredienten voor een geslaagd teamweekendHelga Veneklaas

Verken het historische centrum van Maastricht, strijk neer op één van de vele terrassen of maak een rondvaart over de Maas. Maar ook buiten de stad is voldoende vertier! Wat dacht je van mountainbiken in de grotten, proef Nederlandse wijn op een prachtige locatie of verken het Heuvellandschap per scooter.

Iedere groep is uniek!
Onderstaand programma hebben wij naar tevredenheid uitgevoerd voor een bedrijfsuitje. TCR Tours begrijpt dat iedere groep andere wensen heeft. Geef ons jullie wensen door en wij maken een programma speciaal voor jouw gezelschap.

Programma

Dag 1
In de loop van de ochtend reizen we comfortabel naar het Bourgondische zuiden. In de touringcar geniet je van een lunchpakketje, zodat we ter plaatse geen tijd verliezen.

Het eerste programmaonderdeel vindt plaats in de grotten van Valkenburg. Hier heb je de keuze uit verschillende spannende grotactiviteiten. Wat dacht je van mountainbiken door het 70 kilometers lange grottenstelsel? Of maak je liever een culturele wandeltocht, waarbij een grot-expert jou alles vertelt over het heden en verleden van de grotten? Ook leuke, spannende teambuilding activiteiten behoren tot de mogelijkheden.

Na afloop van deze spannende activiteit, stellen wij voor om relaxed bij te komen bij wijngaard de Apostelhoeve. In een prachtige omgeving, leert u niet alleen alle ins&outs over de in Nederland geproduceerde wijn, je mag na de rondleiding ook zelf de proef op de som nemen!

Aan het eind van de middag arriveren wij bij ons hotel in Maastricht. Vanavond genieten we van een smaakvol diner. Hierna kun je op eigen gelegenheid de vele horeca gelegenheden in gezellige binnenstad ontdekken. Een georganiseerde kroegentocht behoord ook tot de mogelijkheden!

Dag 2
Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt, maken we groepsgewijs een historische stadswandeling onder begeleiding van een locale gids. De stadswandeling eindigt bij de Maaskade, waar we aan boord gaan op een van de luxe schepen van rederij Stiphout. We maken vanmiddag een lunchcruise over de Maas, waarbij je de omgeving van Maastricht vanaf het water bewondert en ondertussen geniet van een heerlijke maaltijd.

Tijd om de stad achter ons te laten en weer richting het oosten van Nederland terug te gaan. Met een glimlach op je gezicht en vele verhalen rijker stap je uit bij je opstapplaats.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep