E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 171.50

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • 2x Overnachtingen in een 3*Hotel o.b.v. logie & ontbijt
  • Welkomstdiner
  • Uitgebreide stadstour op dag 2
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Bedrijfsuitje: ontdek Berlijn met je collega's

Maak een fietstocht langs de muur tussen Oost- en West-Berlijn, bezoek de grenspost Checkpoint Charly, bekijk de historische Reichstag of maak een mooie rondvaart op de Spree. Maar Berlijn kent ook een bruisend nachtleven! TCR regelt alles tot in de puntjes.

Van historie tot hip & happening en ook nogeens betaalbaar!Helga Veneklaas

Berlijn is jong en energiek. Een stad van uitersten; met een diep bewogen historie en belangrijke kunst naast veel eigentijdse cultuur, architectuur en sfeer. Een stad om eindeloos van te genieten!

In 2014 is het vijfentwintig jaar geleden dat de 'Berlijnse Muur' is gevallen. In 1989 viel de muur die de grens vormde tussen Oost- en West Berlijn. Aan de Westzijde was het economisch beter gesteld, en dus voelden de Oost-Berlijners, na de val, zich bevrijd van de opsluiting in hun eigen stad. De Muur is nog steeds dagelijkse gespreksstof voor vooral vele 'Berliners' en Duitsers, maar ook buiten Duitsland is men het nog niet vergeten.

Ga met uw collega's veilig en comfortabel drie dagen naar deze bijzondere stad op ca. 8 uur rijden. TCR Tours neemt u mee op een uitgebreide stadsrondrit en zorgt voor een prima overnachtingsverblijf.

Natuurlijk organiseren wij ook graag een bezoek aan de Reichstag met haar indrukwekkende glazen koepel, een leuke fietstocht langs de Muur, of een relaxte boottocht over de Spree voor u. Op zoek naar een bijzondere avond? Dan stellen wij graag een leuke show al dan niet in combinatie met een diner aan u voor.

Programma

Voorbeeldprogramma:

Dag 1

08.00 uur Vertrek vanaf uw opstapplaats. Wij rijden rechtstreeks naar Berlijn, waarbij wij onderweg diverse pauzes inlassen, om de benen te strekken en te toiletteren. We stellen graag een geschikte lunchlocatie aan u voor, of nemen lunchpakketjes voor u mee. Aangekomen in Berlijn volgt de check-in en geniet u van een diner in het hotel. In de avond kunt u op eigen gelegenheid het uitgaansleven van Berlijn ontdekken!

Dag 2

Na het ontbijt, is het tijd om de stad te verkennen! Een Nederlandssprekende gids stapt bij u in de touringcar om u de meest bijzondere plekken van de stad de laten zien. De Brandenburger Tor en Reichstag mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken!

Iets meer actie? Dan is een fietstocht een leuke activiteit om de stad te ontdekken. O.b.v. een Nederlandssprekende gids fiets u langs de meest bijzondere bezienswaardigheden van de stad.

Na afloop stellen wij voor dat u op eigen gelegenheid de stad verkent; strijk neer op een van de terrassen van de Häckischer Markt, ga shoppen aan de Kurfürstendamm met haar KaDeWe, of bezoek de bijzondere koepel van het regeringsgebouw de Reichstag.'s Avonds verzorgen wij graag een gezamenlijk diner al dan niet op locatie. Een show bijwonen in het Estrel Theater is natuurlijk ook een ware aanrader.

Dag 3

Voor dat u deze bijzondere stad verlaat, stellen wij voor om een relaxte boottocht op de Spree te maken. Onder het genot van een kopje koffie ziet u de prachtige oude en nieuwe gebouwen van Berlijn aan u voorbij trekken.

Helaas is het tijd om weer naar huis te keren. Onderweg maken we graag voor u een stop, waar u deze reis op een passende manier kunt afsluiten.

Tijdsindicatie:
Dag 1: 08.00 uur vertrek / Dag 3: 18.00 uur thuiskomst
Veilig & Comfortabel Uit & Thuis

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer