E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 199.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • 2x Overnachtingen in een 3*Hotel
  • 2x Ontbijtbuffet
  • Welkomstdiner
  • Stadsrondrit met gids
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Bedrijfsuitje: ontdek Berlijn met je collega's

Berlijn, een stad met oneindig veel mogelijkheden voor een origineel bedrijfsuitje. TCR Tours kent de leukste plekken en regelt alles tot in de puntjes.

Van historie tot hip & happening en ook nogeens betaalbaar!Helga Veneklaas

Ga met uw collega's naar deze bijzondere stad op ca. 7 uur rijden vanaf Oost-Nederland. TCR Tours neemt je mee op een uitgebreide stadsrondrit en zorgt voor een prima hotel.

Berlijn is jong en energiek. Een stad van uitersten; met een diep bewogen historie en belangrijke kunst naast veel eigentijdse cultuur, architectuur en sfeer. Een stad om eindeloos van te genieten!

Natuurlijk organiseren wij ook graag een boeiende fietstocht langs de Muur, of een relaxte boottocht over de Spree. Op zoek naar een bijzondere avond? Dan stellen wij graag een leuke show in combinatie met een diner aan jou en je collega's voor.

Programma

Dag 1

In de ochtend vertrekken we per bus van je eigen opstapplaats rechtstreeks naar Berlijn. Onderweg zullen we voldoende pauzes maken om de benen te strekken, te toiletteren of een broodje te eten. Een gezamenlijke lunch in een gezellig restaurant of een luxe lunchpakket in de bus regelen kan natuurlijk ook geregeld worden.

Aangekomen in Berlijn zoeken we onze kamer op en is er gelegenheid om je op te frissen. In het restaurant van het hotel wordt vanavond een diner geserveerd, wel zo makkelijk.

Dag 2

Na het ontbijt, is het tijd om deze bijzondere stad te verkennen! Een Nederlandssprekende gids stapt bij ons in de touringcar om ons de meest prachtige en historische plekken van de stad de laten zien. De Brandenburger Tor en Reichstag mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken!

Iets meer actie? Dan is een fietstocht een leuke activiteit om de stad te ontdekken. Een Nederlandssprekende gids fietst samen met jouw groepje langs de meest bijzondere bezienswaardigheden van de stad.

Na deze eerste kennismaking, is het leuk om 's middags op gelegenheid de stad te verkennen; strijk neer op een van de terrassen van de Häckischer Markt, ga shoppen aan de Kurfürstendamm met haar KaDeWe, of bezoek de bijzondere koepel van het regeringsgebouw de Reichstag. 's Avonds staat er een gezamenlijk diner op het programma in een gezellig restaurant in de stad. Een volledige avond uit? Bezoek dan een show in het Estrel Theater, een ware aanrader.

Na het diner is het tijd om het bruisende uitgaansleven van Berlijn te ontdekken!

Dag 3

Voordat we deze bijzondere stad verlaat, stellen wij voor om een relaxte boottocht op de Spree te maken. Onder het genot van een kopje koffie ziet u de prachtige oude en nieuwe gebouwen van Berlijn aan je voorbij trekken.

Helaas is het tijd om weer naar huis te keren. Met een glimlach op je gezicht en vele verhalen rijker stap je uit bij je opstapplaats.

Tijdsindicatie
Dag 1: 08.00 uur vertrek / Dag 3: 18.00 uur thuiskomst

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep