E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 117.50

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Overnachting in een 3*hotel inclusief ontbijt
  • Boottocht in Brugge
  • Rondleiding inclusief lunch in huisbrouwerij
  • Stadswandeling in Gent
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Ontdek Gent en Brugge per tour bus

Vlaanderen staat bekend om haar gastronomie: overal kan je er lekker eten en… drinken. We maken een stadswandeling door Gent en de volgende dag bezoeken we na een mooie rondvaart door Brugge de brouwerij waar het Brugse Zot gebrouwen wordt!

Mooi combi van bruisende studentenstad Gent en bijzonder mooi BruggeHelga Veneklaas

Vlaanderen kent unieke steden die u alleen of in combinatie perfect kunt bezoeken in een weekend. TCR Tours helpt u graag met de totale organisatie.

Wat dacht u van het romantische Brugge, met haar prachtige reien, smalle kasseienstraatjes en de beroemde huisbrouwerij waar u het Brugse Zot kunt proeven.
Eventueel perfect te combineren met het naastgelegen Gent, studentenstad bij uitstek! Naast de vele restaurantjes en terrassen aan de Gras- en Korenlei treft u hier ook het Gravensteen, de Middeleeuwse wijk Patershol en het St. Baafskathedraal.

Interesse in een uitje naar één van de Vlaamse steden? Neem dan contact op met TCR Tours. Aan de hand van uw wensen en met respect voor uw budget, stellen wij graag een op-maat-gemaakte offerte voor uw uitje samen!

Programma

Voorbeeldprogramma:

Dag 1

In de vroege ochtend rijden we naar Vlaanderen. Onze eerste tussenstop is in de Studentenstad Gent.
O.l.v. een gids maakt u hier een prachtige stadswandeling langs de Gras- en Korenlei, maar ook door het Gravensteen en de St. Baafskathedraal mogen niet ontbreken. Meer actie? Dan stellen wij een interactieve GPS-wandeling aan u voor, waarbij u onderweg leuke, ludieke teamopdrachten uitvoert! Aan het eind van de middag, vervolgen we onze weg naar ons overnachtingadres. Vanavond ervaart u de gastronomie van Vlaanderen met uw eigen zintuigen. Afhankelijk van uw budget stellen wij graag een passend restaurant aan u voor.

Dag 2

Na het ontbijt is het tijd om Brugge,romantische stad bij uitstek, te verkennen. Eén van de beste en meest populaire manieren is om dit per boot te doen. Verken Brugge vanaf de Reien en zie alle historische monumenten vanaf de waterkant. Na afloop heeft u even de tijd om lekkere bon-bons voor het thuisfront te komen. Als afsluiting brengt u een bezoek aan huisbrouwerij de Halve Maan, hier krijgt u niet alleen een uitgebreide rondleiding door de brouwerij van het Brugse Zot, na afloop mag u het ook zelf proeven. Om met een goedgevulde maag de touringcar in stappen, gebruiken wij ook de lunch in de brouwerij.
Op de terugreis, maken wij graag nog een tussenstop om deze reis met een gezellig diner af te sluiten.

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer