E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 155.00

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • Stadswandeling in Gent
 • 1x Overnachting in een 3*hotel
 • Ontbijtbuffet
 • Boottocht in Brugge
 • Rondleiding in huisbrouwerij Halve Maan
 • Royaal lunchbuffet in huisbrouwerij Halve Maan
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Ontdek Gent en Brugge met je groep

Vlaanderen kent unieke steden die je alleen of in combinatie perfect kunt bezoeken in een weekend. TCR Tours helpt je graag met de totale organisatie van je busreis.

Mooi combi van bruisende studentenstad Gent en bijzonder mooi BruggeHelga Veneklaas

Wat dacht je van het romantische Brugge, met haar prachtige reien, smalle kasseienstraatjes en de beroemde huisbrouwerij waar je het Brugse Zot kunt proeven. Brugge is perfect te combineren met het naastgelegen Gent, studentenstad bij uitstek! Naast de vele restaurantjes en terrassen aan de Gras- en Korenlei treft u hier ook het Gravensteen, de Middeleeuwse wijk Patershol en het St. Baafskathedraal.

Liever naar Antwerpen? Ook hier heeft TCR Tours een voorbeeldreis voor jou gemaakt!

Iedere groep is uniek!
Onderstaand programma hebben wij naar tevredenheid uitgevoerd voor een bedrijfsuitje. TCR Tours begrijpt dat iedere groep andere wensen heeft. Geef ons jullie wensen door en wij maken een programma speciaal voor jouw gezelschap.

Programma

Dag 1

In de vroege ochtend rijden we naar Vlaanderen. Onze eerste tussenstop is in de sfeervolle studentenstad Gent. O.l.v. een gids maak je hier een prachtige stadswandeling langs de Gras- en Korenlei, maar ook het Gravensteen en de St. Baafskathedraal mogen niet ontbreken.

Meer actie? Dan stellen wij een interactieve GPS-wandeling voor, waarbij je onderweg leuke, ludieke teamopdrachten uitvoert!

Aan het eind van de middag, vervolgen we onze weg naar het hotel. Vanavond ervaar je de gastronomie van Vlaanderen met je eigen zintuigen. Afhankelijk van het budget stellen wij graag een geschikt restaurant aan je voor.

Dag 2

Na het ontbijt is het tijd om Brugge te ontdekken. Eén van de beste en meest populaire manieren om deze romantische stad bij uitstek te verkennen, is per boot. Vaar op de Brugse Reien en zie alle historische monumenten vanaf de waterkant. Na afloop heb je nog even de tijd om lekkere bonbons voor het thuisfront te kopen.

Ter afsluiting van ons bezoek aan Brugge, brengen we een bezoek aan huisbrouwerij de Halve Maan. Naast een uitgebreide rondleiding door de brouwerij, mag je het Brugse Zot na afloop ook zelf proeven. Om met een goedgevulde maag de touringcar in stappen voor de terugreis, gebruiken wij ook de lunch in de brouwerij.

Tijd om de stad achter ons te laten en weer richting het oosten van Nederland terug te gaan. Met een glimlach op je gezicht en vele verhalen rijker stap je uit bij je eigen opstapplaats.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep