E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 299.00

Inbegrepen

 • Busreis per TCR touringcar
 • 2x Overnachting in een 2-persoonskamer
 • 2x Ontbijt
 • Stadstour o.l.v. Nederlandssprekende gids
 • 3-uur durende fietstocht
 • Rondleiding Meyer Werft
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Ga met je collega's naar Hamburg en laat je verrassen!

TCR Tours neemt jou en je collega's mee op een unieke reis naar Havenstad Hamburg.

Ontdekt Hanzestad Hamburg met haar 50 musea, prachtige winkels en mooie haven. Perfect te combineren met een bezoek aan het pittoreske Stade of aan cruiseschip-bouwer Meyer in Papenburg.

TCR Tours zorgt ervoor dat je verblijft in een fijn hotel, leuke stadsgidsen meegaan en alles tot in de puntjes geregeld is.

Iedere groep is uniek!
Onderstaand programma hebben wij naar tevredenheid uitgevoerd voor een bedrijfsuitje. TCR Tours begrijpt dat iedere groep andere wensen heeft. Geef ons jullie wensen door en wij maken een programma speciaal voor jouw gezelschap.

Programma

Dag 1
In de loop van de ochtend reizen we comfortabel per bus naar Hamburg. Een rit van zo'n 4,5 uur. Aan het begin van de middag kom je aan bij het hotel in het centrum Hamburg. Een vriendelijke Nederlandssprekende gids stapt aan boord en laat ons de meest bijzondere en bekendste bezienswaardigheden van Hamburg zien. Zo heb je meteen een goede eerste indruk van de stad en kan de gids jullie tips geven over waar je het beste kunt shoppen, dineren en stappen.

Na de stadstour checken we in bij het hotel en ben je de rest van de dag vrij. Wellicht kun je alvast een bezoek brengen aan de altijd gezellige Reeperbahn? 

Dag 2
We genieten van een lekker ontbijt in het hotel. Vandaag verkennen we Havenstad Hamburg middels een 3-uur durende fietstocht. Hamburg is een vlakke stad en daardoor per fiets goed te ontdekken. Een gids laat je alle highlights zien! Resterende dag inclusief de maaltijden kun je zelf invulling geven. Flaneer langs de haven, shop till you drop, of breng een bezoek aan één van de meer dan 50 musea die deze stad telt.

Dag 3
Ontbijt in het hotel, waarna het tijd is om uit te checken. We laten de stad achter ons. Een leuke dagexcursie voor vandaag is een bezoek aan de Meyer Werft in Papenburg. Hier kun je van dichtbij meemaken hoe de moderne luxusliners (cruiseschepen) van de wereld worden gebouwd. Een bezichtiging van de werf via de bezoekersgalerij is een excursie welke zeker in de smaak zal vallen. 

Vervolgens rijdt de bus verder naar Nederland, waarbij eventueel onderweg nog een afscheidsdiner kan worden geserveerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep