E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 299.00

Inbegrepen

  • Vervoer per TCR touringcar
  • 2x Overnachting in een 2-persoonskamer o.b.v. logie en ontbijt
  • 2- uur durende Stadstour o.l.v. Nederlandssprekende gids
  • 3-uur durende Fietstocht
  • Rondleiding over de Meyer Werft
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Verrassende Hanzestad Hamburg

De touringcar van TCR Tours rijdt u naar een van de mooiste Hanzestaden in Duitsland, Hamburg. Hamburg met haar 50 musea, prachtige winkels en mooie haven. Perfect te combineren met een bezoek aan het pittoreske Stade of aan cruiseschip-bouwer Meyer in Papenburg.

Een unieke reis, waarbij vele elementen samen kunnen worden bezocht. Havenstad Hamburg, met haar St. Pauli, de Alster, en de Speichergebouwen aan de Elbe, is zeker een bezoek waard!

 

Programma

Dag 1

Afhankelijk van uw vertrekplaats en het gewenste tijdstip van vertrek begeven wij ons naar Hamburg. Aan het eind van de middag aankomst bij het hotel in Hamburg. Resterende avond ter vrije besteding. Wellicht kunt u een bezoek brengen aan de altijd gezellige Reeperbahn? Overnachting in het hotel.

Dag 2

Ontbijt in het hotel. Vervolgens is het tijd om de stad te verkennen. Per Nederlandssprekende gids bezoekt u deels per touringcar deels te voet de stad Hamburg. Indien gewenst wordt er aansluitend op een leuke locatie een lunch geserveerd. Na de lunch maakt u kennis met de Havenstad Hamburg, middels een 3-uur durende fietstocht o.l.v. een gids. Resterende middag ter vrije besteding. Flaneer langs de haven, shop till you drop, of breng een bezoek aan één van de meer dan 50 musea die deze stad kent. Avond ter vrije besteding. Overnachting in het hotel

Dag 3

Ontbijt in het hotel, waarna wij uitchecken. Een leuke dagexcursie voor vandaag is een bezoek aan de Meyer Werft in Papenburg. Bij aankomst in Papenburg wordt je ontvangen met een broodmaaltijd, waarna je met een volle maag kennis maakt met de Meyer Werft. Vervolgens keren wij huiswaarts, waarbij eventueel onderweg nog een afscheidsdiner wordt geserveerd.

Interesse in een uitje naar Hamburg of één van de andere Duitse steden? Neem dan contact op met TCR Tours. Aan de hand van uw wensen en met respect voor uw budget, stellen wij graag een op-maat-gemaakte offerte voor uw uitje samen!

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer