E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 247.50

Inbegrepen

 • Vervoer per TCR touringcar
 • 2x Overnachting in een 2-persoonskamer o.b.v. halfpension
 • Stadsrondleiding o.b.v. Nederlandssprekende gids
 • Lunch in Hamburg
 • Boottocht
 • Broodmaaltijd incl. koffie/thee
 • Rondleiding over de Meyer Werft
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Per Touringcar naar Hamburg, Papenburg en Lübeck

De touringcar van TCR rijdt u naar de mooiste Hanzesteden in Duitsland. Hamburg met haar 50 musea, prachtige winkels en mooie haven, een bezoek aan cruise-schip bouwer Meyer in Papenburg en de eeuwenoude stad Lübeck zijn een bezoekje waard.

Een unieke reis, waarbij vele elementen samen kunnen worden bezocht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan de Meyer Werft in Papenburg? Hier worden de grootste cruiseschepen van de wereld gebouwd. Maar ook de havenstad Hamburg, met haar St. Pauli, de Alster, en de Speichergebouwen aan de Elbe, is zeker een bezoek waard. Net als één van de mooiste Hanzesteden genaamd Lübeck, welke UNESCO geclassificeerd is. Uw thuishaven is de meer dan 1000-jaar oude stad Stade, in dit schilderachtige plaatsje is het heerlijk vertoeven. Indien u liever in Hamburg verblijft kan dit vanzelfsprekend ook.

 

Programma

Dag 1

Afhankelijk van uw vertrekplaats en het gewenste tijdstip van vertrek begeven wij ons naar Hamburg. Eind van de middag aankomst bij het hotel in Hamburg waar een diner voor u klaar staat. Resterende avond ter vrije besteding. Wellicht kunt u een bezoek brengen aan de Reeperbahn? Overnachting in het hotel.

Dag 2

Ontbijt in het hotel. Vervolgens is het tijd om de stad te verkennen. Per Nederlandssprekende gids bezoekt u deels per touringcar deels te voet de stad Hamburg. Aansluitend wordt er op een leuke locatie een lunch geserveerd. Na de lunch maakt u kennis met de Havenstad Hamburg, middels een 2-uur durende Kanalentocht.Resterende middag ter vrije besteding. Flaneer langs de haven, shop till you drop, of breng een bezoek aan één van de meer dan 50 musea die deze stad kent. Ook vanavond staat er een maaltijd voor u klaar in het hotel. Overnachting in het hotel

Dag 3

Ontbijt in het hotel, waarna wij uit checken. Een leuke dagexcursie voor vandaag is een bezoek aan de Meyer Werft in Papenburg. Bij aankomst wordt u ontvangen met een broodmaaltijd, waarna u met een volle maag kennis maakt met de Meyer Werft. Vervolgens keren wij huiswaarts, waarbij eventueel onderweg nog een afscheidsdiner wordt geserveerd.

Interesse in een uitje naar Hamburg of één van de andere Duitse steden? Neem dan contact op met TCR Tours. Aan de hand van uw wensen en met respect voor uw budget, stellen wij graag een op-maat-gemaakte offerte voor uw uitje samen!

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • Altrovia-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.

 

Je vindt ons ook op

TCR Groep