E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 23.00

Inbegrepen

  • Vervoer
  • Entree
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

3-D of 4-D films kijken op schoolreisje: dat kan!

Het Movie Park Germany ligt net over de grens bij Oberhausen. Je kunt er de meest spectaculaire films bekijken. Leuk voor een schoolreis maar ook gaaf voor een bedrijfsuitje of ander dagje uit voor groepen. Plus bezoek aan indoor-achtbaan Van Helsing's Factory.

Adrealine gierde door mijn lijf!Helga Veneklaas

Movie Park Germany ligt vlakbij Oberhausen, net over de grens in Duitsland dus prima te bereiken voor groepen (zoals basis en voortgezet onderwijs) vanuit het oosten van Nederland.

Het park heeft vele attracties en shows. Zowel jong als oud kan zich hier prima vermaken. Movie Park Germany is ook een perfecte locatie voor bedrijfsuitjes.

Geniet van meer dan 40 attracties en shows die allemaal in het teken van de film staan en ontmoet je favoriete tv-helden in levende lijve.

Beleef in de 4-D bioscoop " Ice Age - The 4-D Experience". Ga met de geliefde luiaard Sid en zijn vrienden mee op een spannend avontuur in de vierde dimensie, die ook in het Nederlands wordt getoond.

In het grootste NICKLAND van Europa begeleid je SpongeBob in de "Splash Bash" naar Bikini Bottom of test je samen met Jimmy Neutron zijn nieuwste uitvinding "Atomic Flyer" uit.

Hou je van actie en kun je daar niet genoeg van krijgen? Stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de "High Fall". Of draai een paar loopings in de "MP Xpress" zonder vaste grond onder je voeten. Je gaat op een bloedstollende vampierenjacht in het donker in de indoor-achtbaan "Van Helsing's Factory".

 

 

Programma

Tijdsbestek: 10.30 -16.00 uur in het park

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Reisaanbod

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer