E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 23.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree Movie Park Germany Bottrop
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Toffe 3-of 4-D films kijken op schoolreis!

In dit attractiepark draait alles om de filmwereld! Bekijk de meest spectaculaire films in 3-of 4D, of stap in een van de spectaculaire thema-attracties.

Adrealine gierde door mijn lijf!Helga Veneklaas

In Movie Park Germany draait alles om de filmwereld.

Movie Park Germany ligt in Bottrop, vlakbij Oberhausen, net over de grens in Duitsland. Het park is dus prima te bereiken voor schoolgroepen vanuit het oosten van Nederland. Het park is leuk voor zowel scholieren van het basis als het voortgezet onderwijs. 

Geniet van meer dan 40 attracties en shows die allemaal in het teken van de film staan en ontmoet je favoriete tv-helden in levende lijve.

Beleef in de 4-D bioscoop " Ice Age - The 4-D Experience". Ga met de geliefde luiaard Sid en zijn vrienden mee op een spannend avontuur in de vierde dimensie, die ook in het Nederlands wordt getoond.

In het grootste NICKLAND van Europa begeleid je SpongeBob in de "Splash Bash" naar Bikini Bottom of test je samen met Jimmy Neutron zijn nieuwste uitvinding "Atomic Flyer" uit.

Hou je van actie en kun je daar niet genoeg van krijgen? Stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de "High Fall". Of draai een paar loopings in de "MP Xpress" zonder vaste grond onder je voeten. Je gaat op een bloedstollende vampieren jacht in het donker in de indoor-achtbaan "Van Helsing's Factory".

Programma

Tijdsbestek: 10.30 -16.00 uur in het park

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 92-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep