E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Klassen uitje naar Den Haag, Madurodam en 't strand

Het binnenhof is natuurlijk een 'must' als je met school naar Den Haag gaat. We rijden met de dubbeldekker langs alle bekende paleizen en plekken en ontdekken Nederland in miniatuurformaat in Madurodam. Vervolgens gaan we uitwaaien op 't strand.

Onze regeringsstad, zeker het bezoeken waard. Helga Veneklaas

"Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen!"

Naast Koninklijke stad met de paleizen als Noordeinde en Huis ten Bosch is Den Haag ook de regeringsstad van Nederland. Een bezoek aan het Binnenhof is dan ook een ware aanrader. Heel Nederlands bekijken in één dag? Breng dan met uw groep een bezoek aan Madurodam waar vele gebouwen in schaal van 1:25 zijn nagebouwd.

Aan het einde van de dag even lekker uitwaaien, alvorens de bus in naar huis? Ga dan met je klas nog even naar het strand van Scheveningen.

Programma

Tijdsbestek: 10.30 - 15.30 uur in de stad

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 85 personen in de 92-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • Altrovia-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer