E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 22.50

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar naar Munster op basis van 15 uur uit en thuis
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Met uw PV naar een Kerstmarkt

Vanaf de laatste week van november kunt u weer lekker genieten van de gezellige kerstsfeer op één of meer van de 2.700 Duitse kerstmarkten in Duitsland.

TCR Tours brengt u en uw collega's graag naar de kerstmarkt in Münster, Düsseldorf, Osnabrük of Valkenburg. Word betoverd door de duizenden schitterende lichtjes, prachtige kleuren, kerstklanken en verleidelijke geuren van Glühwein en kerstkoekjes. De kraampjes tonen een schat aan kerstgeschenken, kerstdecoraties en typische (Duitse) culinaire lekkernijen.

Maak o.l.v. veen gids een wandeling door de prachtig verlichte Altstadt van Düsseldorf, geniet van een heerlijk glaasje Gluhwein/ Chocolademelk met gebak of sluit af met een stamppotdiner onderweg! Vertel ons uw wensen, dan komen wij met een uitgewerkt voorstel!

In de Duitse stad Essen, combineer je de kerstmarkt met een bezoek aan de immens populaire winkelketen Primark. Op een vloeroppervlakte van ca. 14.500 M2 vind je de leukste mode tegen de scherpste prijs!

Bent u een echte Kerst-shop-aholic of een liefhebber van Glühwein? Wellicht is dan een overnachting ter plaase het overwegen waard! Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Programma

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • Altrovia-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.

 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer