E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 187.50

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Retourovertocht per P&O Ferries
  • 2x Overnachting in 4-persoons binnenhut
  • 2x Ontbijt & 2x Dinerbuffet op de ferry
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Driedaagse bus en boot reis naar 't Engelse York

York is cultuurstad nummer 1 met de Middeleeuwse stadsmuren en kathedraal en mooie musea zoals het Railway Museum. We gaan met de nachtboot heen en terug en hebben een volle dag York die naar eigen wens in te vullen is.

Een dagje terug naar de Middeleeuwen! En het uitje begint al op de boot!Helga Veneklaas

Vervelen in het centrum van York is bijna onmogelijk! Cultuurliefhebbers maken een wandeling over de oude stadsmuren, resterend uit de Middeleeuwen. Voor hen is ook een bezoek aan de eeuwenoude Gotische kathedraal een must. Gaat u liever winkelen? Ook dan bent u aan het juiste adres!

Interessante musea zijn het Yorkshire Museum National en het Railway Museum. Genoeg gezien? Geniet dan van een typische high tea op een terras of een drankje in een pub! Een minibreak om nooit te vergeten!

Programma

Dag 1

Aan het begin van de avond schepen wij in op een van de luxe ferries. U geniet van een heerlijk dinerbuffet en krijgt toegang tot uw hut, waar u de nacht doorbrengt. Maar niet voordat u het schip heeft verkend! Ontdek de gezellige bars en lounges, diverse restaurants, live entertainment, shops, bioscopen en niet te vergeten een casino!

Dag 2

In de vroege ochtend, nadat u van een ontbijtbuffet heeft kunnen genieten, zetten we koers richting York. Verwachte aankomsttijd in York omstreek 10.30 uur. Hier heeft u de gehele dag ter vrije besteding. Eén ding staat voorop, vervelen is niet aan de orde! Om 17.00 uur komt de groep weer bijeen en keren we retour naar Hull om in te schepen. Hier staat wederom een dinerbuffet voor u klaar. Overnachting aan boord.

Dag 3

Vroeg in de ochtend meert u aan in Rotterdam. Hier beginnen we aan de retourreis naar uw opstapplaats in het oosten van het land.

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer