E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 177.50

Inbegrepen

 • Vervoer per luxe touringcar
 • Overnachting in ***Hotel in Rotterdam
 • Ontbijtbuffet in het hotel
 • Entree Euromast
 • Broodjes lunch op de Euromast
 • 2,5 uur Abseilen
 • 3-gangen diner in het hotel op basis van halfpension
 • Bezoek de SS Rotterdam met Audio Tour (ca. 1 uur)
 • 75 minuten durende Havenrondvaart
 • Lunchpakket tijdens de Havenrondvaart
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

2-daagse reis: Ontdek wereldhavenstad Rotterdam

Eten en abseilen van de 100 meter hoge Euromast? TCR Tours maakt het mogelijk. Ondertussen geniet u van 't uitzicht over de havens van Rotterdam. Dag 2 bezoeken we één van grootste schepen die ooit in Nederland is gebouwd en op de Holland Americalijn voer.

Rotterdam is volop in ontwikkeling! Zeker de moeite waard om een bezoek te brengen!Helga Veneklaas

Wereldhavenstad Rotterdam, heeft de afgelopen jaren grote veranderingen doorgemaakt, hoogste tijd dus om deze stad met eigen ogen te aanschouwen!

Programma

Dag 1

Om 10.00 uur vertrekken wijvanaf een nader te bepalen opstapplaats rechtstreeks naar Rotterdam.

Verwachte aankomst in Rotterdam omstreeks 12.15 uur. Om 12.30 uur krijgt u een heerlijke broodjeslunch geserveerd op maar liefst 100 meter hoogte. Een fantastische eerste kennismaking met de stad Rotterdam.

14.00 uur Voor vanmiddag staat er een wel heel spectaculaire activiteit op het programma: Namelijk abseilen van de Euromast! Op maar liefst 100 meter hoogte stapt u over de balustrade om aan een touw recht naar beneden naar beneden af te dalen. U hangt volledig vrij in de lunch, vergeet niet om te genieten van het spetterende uitzicht over deze wereldstad.

16.30 uur Einde activiteit. Vervolgens keren wij naar het hotel waar de check-in volgt. Een ieder heeft tijd om zich op te frissen op de kamer, of om alvast een drankje in de hotelbar te drinken.

Om 19.00 uur geniet u van een heerlijk 3-gangen diner in het hotel. De resterende avond is ter vrije besteding. Ga stappen op het Stadshuisplein of bezoek een kroeg aan de Witte de Withstraat. Mogelijkheden te over!

Dag 2

Na een goed ontbijtbuffet is het tijd om uit te checken. De bagage plaatst in de speciaal daarvoor bestemde ruimte. Vervolgens maken we kennis met Rotterdam als waterstad.

10.30 uur - 11.30 uur U brengt een bezoek aan de SS Rotterdam. Het grootste passagiersschip dat ooit op Nederlandse bodem gebouwd is en het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, is klaar om (her)ontdekt te worden. Aan de hand van een audiofoon en een plattegrond van het schip bezoekt u onder andere de boeg en de brug van het scheep. Ook neemt u een kijkje in het stuurhuis en alle achterliggende ruimten evenals de voormalige sportdekken en de achtersteven. De kaarten- en radiokamer mogen niet ontbreken net als de kapiteinshut. Deze tour geeft u een goed beeld over hoe het leven aan boord er vroeger uitzag. *Ook rondleidingen per gids mogelijk, prijzen op aanvraag.

Om 12.30 uur gaat u aan boord van een van de schepen van Spido. Middenin het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleeft u een bijzondere vaartocht door de grootste havens van Europa.

U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Incl. 75 minuten lang boeiend met heldere uitleg. Tijdens de havenrondvaart geniet u van een lunchpakket.

Na de afvaart heeft u zelf nog even de tijd om de binnenstad van Rotterdam te ontdekken. Ga shoppen in de zgn. "Koopgoot", bezoek een van de vele musea of strijk neer op een van de terrassen.

Om 16.15 uur verzamelt de gehele groep zich bij het hotel en wordt de bagage ingeladen.
Om 16.30 uur vangen wij de terugreis aan. Verwachte thuiskomst om ca. 18.30 uur.

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer