E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 40-44 personen€ 60.00
 • 45-49 personen€ 58.00
 • 50-54 personen€ 56.50
 • 55-62 personen€ 55.00

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • Uitgebreide lunch met o.a. soep, huzarensalade en kroket aan boord
 • Rondvaart
 • Bezoek aan Stedelijk Museum Kampen
 • 1x Koffie/thee met Kamper Slof

Rolstoelvriendelijk

Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Rondvaart en Stedelijk Museum in Kampen

Ontdek Kampen te water en te land. 's Ochtends maken we een rondvaart over het Kattegat, zien we de aalscholver kolonie en veel natuurschoon op het Ketelmeer. Na een lekkere lunch bezoeken we de unieke collectie van het Stedelijk Museum.

's Ochtends rijden wij rechtstreeks naar Kampen. Hier wordt u ontvangen op de schitterende salonboot de "Veerman van Kampen" met een uitgebreid lunchbuffet. De capaciteit van het schip biedt 100 zitplaatsen in de salon, waar de vele grote ramen een geweldig uitzicht naar buiten geven, ook bij slecht weer. Bij mooi weer kan men op het voor,- achter- of bovendek van het buiten zijn genieten. Het schip is uitstekend geschikt voor mindervalide mensen. Er is een ruim invalidentoilet aanwezig.

Dan gaan de trossen los en wordt het rondje Kattegat gevaren. Dit is een ideale boottocht als onderdeel van een bezoek aan Kampen. De tocht gaat stroomafwaarts en door het natuurgebied in het Kattegat. Langs vele eilanden met talloze bloeiende waterplanten, overalwatervogels en een aalscholverkolonie. Via dit gebied komen we op het Ketelmeer. Daar gaat het door het IJsseloog, oorspronkelijk een slibdepot, wat nu een natuurgebied geworden is. Vervolgens gaat het de IJssel weer op.

Na de rondvaart brengt u een bezoek aan het Stedelijk Museum (op 300 mtr. lopen). Het Stedelijk Museum Kampen heeft sinds maart 2009 zijn nieuwe onderkomen in het Oude Raadhuis in het centrum van Kampen. Naast de vaste collectie die rond een aantal thema's wordt getoond, maakt ook de fraaie uit 1545 daterende Schepenzaal deel uit van het museum. Ter aflsuiting krijgt u hier een kop koffie of thee met een stukje Kamper Slof.

Nuttige informatie:
Minimale deelname aan deze dagtocht is 40 personen. Kleinere groepen op aanvraag.

Tip: U kunt deze dagtocht ook boeken zonder bezoek aan het Stedelijk Museum.

* Museumjaarkaart geldig

Programma

10.30 uur Vertrek vanaf uw opstapplaats
12.00 uur Inscheping aan boord voor rondvaart incl. lunch

15.00 uur Aankomst in Kampen

15.15 uur Bezoek aan het Stedelijk Museum

16.00 uur Kop koffie/thee met Kamper Slof ter afsluiting
15.30 uur Aanvang retourreis
16.30 uur Aankomst bij uw opstapplaats

Tijden zijn bij benadering en afhankelijk van uw opstapplaats

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer