E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 329.00

Inbegrepen

 • Vervoer per luxe touringcar
 • 2x Overnachting in hotel Olympia
 • Verblijf op basis van halfpension
 • Extra ontbijt op dag van aankomst
 • Extra diner op dag van vertrek
 • 3-daagse skipas voor skigebied Axamer Lizum
 • 3 dagen skihuur
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Sneeuwzeker & betaalbaar Axamer Lizum

In Axamer Lizum zijn al twee keer de Olympische winterspelen gehouden. Je kunt er skiën leren, er zijn pistes voor gevorderden, half-pipes, snowboard pistes, langlauf routes en een rodelbaan. Leuk om er even helemaal uit te zijn met collega's of vrienden.

Perfect gebied voor een korte trip met beginners en semi-gevordenen.Ronald de Krosse

In samenwerking met onze wintersportpartner Lever Reizen bieden wij u deze reis naar Axamer Lizum aan.

Lever Reizen heeft jarenlange ervaring in het organiseren van groepsreizen op maat. Liever een ander gebied? Aan de hand van uw wensen en budget stelt onze partner Lever Reizen graag een ander aanbod samen.

Axamer Lizum (1563 - 2343 meter) is beter bekend om de Olympische winterspelen die in 1964 en nogmaals in 1976 gehouden zijn. Het skigebied is bijzonder sneeuwzeker en omvat 40 km geprepareerde pistes en 10 km langlaufloipes.

Het gebied is vooral voor de lichtgevorderde en de vergevorderde skiër zeer geschikt. De variatie aan pistes is enorm. Van Axamer Lizum zijn 2 prachtige 6 en 7 km lange afdalingen naar Axams en Götzens te maken (met een regelmatig rijdende gratis skibus weer terug naar Axamer Lizum). Ook voor de beginners zijn er een aantal zeer geschikte oefenliften/hellingen waar zij uitstekend uit de voeten zullen kunnen.

Voor de snowboarders en skiërs is er een funpark en een halfpipe, hier kan elke freestyler zich uitleven. Ondanks de hoogte wordt zelfs in Axamer Lizum een deel van de pistes met kunstsneeuw geprepareerd.

Even niet op de ski's en toch genieten van de sneeuw, Axamer Lizum kent 10 km langlaufloipes en een rodelbaan.

Lever Reizen biedt in Axamer Lizum een tweetal locaties aan gelegen op loopafstand van de piste. Ontbijtbuffet en diner zullen in het hotel geserveerd worden, een drankje kan worden genoten in de bar van het hotel.

Naast een comfortabele busreis en accommodatie verzorgen wij ook graag de huur van het materiaal en eventuele ski- en/of snowboardlessen voor uw groep. Aanvullende wensen? Vertel ze ons en wij zoeken naar een passende oplossing!

Programma

Woensdag

Vanaf uw opstapplaats worden de deelnemers opgehaald om vervolgens naar Oostenrijk af te reizen. Onderweg zullen er de nodige stops worden gemaakt.

Donderdag

In de ochtend aankomst in Axamer Lizum. Hier geniet u van een ontbijtbuffet. Vervolgens zal het materiaal en de skipassen worden uitgereikt. Gehele dag ter vrije besteding.

Aan het eind van de middag zullen de kamers in hotel Olympia voor uw beschikbaar zijn. In de loop van de avond wordt het diner geserveerd.

Overnachting in meerpersoonskamers (4-6 personen) met douche & toilet.

Vrijdag

Vanaf 08.00 uur staat het ontbijtbuffet voor u klaar.
Gehele dag ter vrije besteding. Diner in het hotel.

Zaterdag

Vanaf 08.00 uur staat het ontbijtbuffet voor u klaar. Om 10.00 uur dient iedereen uitgecheckt te zijn. Uw bagage wordt in aparte ruimtes geplaatst. Er bestaat een mogelijkheid tot omkleden voor u vertrekt.

Gehele dag ter vrije besteding.

Tussen 18.00 - 19.30 uur wordt het diner geserveerd. Omstreeks 21.00 uur Vertrek per Touringcar naar Nederland

Zondag

Onderweg zullen de nodige stops gemaakt worden.
In de loop van de ochtend verwachte aankomst bij uw opstapplaats.

Programma onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer