E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 83-90 personen€ 18.00

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • Entree
 • Onbeperkt ranja
 • IJsje
 • Patat
 • 1x Koffie/thee voor begeleiders
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Lekker spelen in de speeltuin of binnenspeelplaats

De Flierefluiter is de ideale bestemming voor schoolreisjes voor de onderbouw. Zowel binnen-als buiten zijn er voldoende speelmogelijkheden.

Op zoek naar een schoolreisbestemming in Overijssel voor jouw onderbouw leerlingen? Kom dan naar De Flierefluiter in Raalte.  

Buitenspelen
Ziet u het al voor u? Al klimmend en klauterend bereiken de leerlingen het hoogste punt van de speeltoren en vervolgens zoeven ze naar beneden door de ultralange glijbaan. Dan schommelen op de familieschommel of op een van de vogelnestschommels. En daar staat de kabelbaan waar ze heel hard naar de andere kant kunt slingeren. Vervolgens op de skelters het terrein verkennen en zo komen ze de pony's tegen waar ze een ritje op kunt maken. Kunnen zij de uitgang eerder vinden dan hun vriendjes in het grote doolhof? Met heel warm weer kunnen de kinderen in het veilige zwembad of spelen in het water&zand speeltoestel.

Binnenspelen
Slecht weer? Geen probleem! In de indoorspeeltuin laten kinderen hun wildste ideeën werkelijkheid worden op de speelzolder. De hele dag glijden op de familieglijbaan of zelfs op de vrije val glijbaan. Hoe snel kunnen ze door het obstakelparcours komen? Zorg dat ze niet in het water vallen bij de krokodillen en steek over met een touwbrug. Zorg dat ze in evenwicht blijven met hun vriendjes en vriendinnetjes op de vierpersoons wipwap en kijk wie het hoogste kan springen op de trampolines. En hoe vinden ze het nieuwe houten speeltoestel op zolder? Daar worden ze nog meer uitgedaagd om te klimmen en klauteren.

 

Programma

 Tijdsbestek: ca. 10.00 - 16.00 uur in het park. 

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte wordt dit gespecificeerd.

 

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep