E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 83-90 personen€ 18.00

Inbegrepen

 • Vervoer per luxe touringcar
 • Entree
 • Onbeperkt ranja
 • IJsje
 • Patat
 • Voor begeleiders 1x koffie/thee
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Lekker spelen in de speeltuin of binnenspeelplaats

De Flierefluiter is een ideale bestemming voor schoolreisjes voor de onderbouw. Er is een grote buitenspeelplaats met heel veel speelmogelijkheden. En als 't weer niet meezit zijn er ook overdekte terrassen en een binnenspeelplaats.

Buitenspeeltuin De Flierefluiter in Overijssel Kom je ook spelen?

Op zoek naar een buitenspeeltuin in Overijssel voor onderbouw leerlingen? Kom dan naar De Flierefluiter in Raalte. Ziet u het al voor u? Al klimmend en klauterend bereiken de leerlingen het hoogste punt van de speeltoren en vervolgens zoeven ze naar beneden door de ultralange glijbaan. Dan schommelen op de familieschommel of op een van de vogelnestschommels. En daar staat de kabelbaan waar ze heel hard naar de andere kant kunt slingeren.Vervolgens op de skelters het terrein verkennen en zo komen ze de pony's tegen waar ze een ritje op kunt maken. Kunnen zij de uitgang eerder vinden dan hun vriendjes in het grote doolhof?

Binnenspeeltuin De Flierefluiter in Overijssel Kom je ook spelen?

Slecht weer? In de indoorspeeltuin laten kinderen hun wildste ideeën werkelijkheid worden op de speelzolder. De hele dag glijden op de familieglijbaan of zelfs op de vrije val glijbaan. Hoe snel kunnen ze door het obstakelparcours komen? Zorg dat ze niet in het water vallen bij de krokodillen en steek over met een touwbrug. Zorg dat ze in evenwicht blijven met hun vriendjes en vriendinnetjes op de vierpersoons wipwap en kijk wie het hoogste kan springen op de trampolines. En hoe vinden ze het nieuwe houten speeltoestel op zolder? Daar worden ze nog meer uitgedaagd om te klimmen en klauteren.

 

Programma

Reisaanbod

 Tijdsbestek: ca. 10.00 - 16.00 uur in het park. 

 

 

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer