E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 25-29 personen€ 96.00
 • 30-34 personen€ 95.00
 • 35-39 personen€ 91.00
 • 40-44 personen€ 88.00
 • 45-49 personen€ 85.00
 • 50-54 personen€ 84.00
 • 55-62 personen€ 82.00

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • 1e rang ticket di. wo. do. avond
 • Servicekosten
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

TINA - De Tina Turner Musical

De aanscherping van de coronamaatregelen die per 14 oktober 2020 ingaan, maken de geplande herstart van TINA – De Tina Turner Musical op 1 november onmogelijk. Zodra de musical weer aanvangt, informeren wij u hier op deze website. #blijfthuis #houvol

Dit arrangement is alleen te boeken voor groepen

Om iedereen veilig van TINA - De Tina Turner Musical te laten genieten, zijn per voorstelling maar 450 van de 1520 stoelen beschikbaar. Het aantal plaatsen is beperkt en de voorstellingen zijn dus sneller volgeboekt. Wees er snel bij en maak ook alvast uw groepsreservering voor 2021!

TINA - De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook.

In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’. De musical is geschreven door Olivier Award winnaar Katori Hall en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd.

Gesproken/Gezongen taal: Uiteraard komen alle bekende hits van Tina Turner voorbij in TINA - De Tina Turner Musical. Indien de nummers dienend zijn om het verhaal te vertellen worden ze in een Nederlandse vertaling gezongen. De nummers die als concert/optreden gebracht worden, worden in het Engels gezongen.

Recensies na de première:

★★★★ 'Dit is een musical waar we naar hebben verlangd' - AD

★★★★ 'Overdonderend' - NRC Handelsblad

★★★★ 'Niet minder dan een sensatie' - Volkskrant

Programma

 17.30 uur Vertrek vanaf je opstapplaats

 19.00 uur Aankomst in Utrecht*

20.00 uur Aanvang TINA - De Tina Turner Musical in het Beatrix Theater in Utrecht

22.45 uur Einde musical

23.15 uur Aanvang terugreis

00.45 uur Aankomst bij je opstapplaats

* Maak je avond uit compleet! In samenwerking met het Beatrix Theater bieden wij je groep graag een ontvangst- en pauzearrangement aan. Een lunch of diner gewenst of een gezellige naborrel? Dat kan natuurlijk ook.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer