E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 25-29 personen€ 96.00
 • 30-34 personen€ 95.00
 • 35-39 personen€ 91.00
 • 40-44 personen€ 88.00
 • 45-49 personen€ 85.00
 • 50-54 personen€ 84.00
 • 55-62 personen€ 82.00

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • 1e rang ticket di.wo.do. avond
 • Servicekosten
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

TINA - De Tina Turner Musical

Na succesvolle producties in West End, Hamburg en Broadway (nov 2019) beleeft de eerste en enige geautoriseerde musical over ‘The Queen of Rock’ zijn Nederlandse première op 9 februari 2020 in het Beatrix Theater in Utrecht. Een meisje uit Nutbush, Tennessee, dat uitgroeit tot de onbetwiste ‘Queen of Rock ‘n ’ Roll’. Tina Turner brak niet alleen alle regels, ze maakte de regels. Deze nieuwe musical onthult het nooit eerder vertelde verhaal van een vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart en bevat haar meest geliefde hits zoals ‘Simply The Best’, ‘What’s Love Got To Do With It’, ‘Private Dancer’ en ‘We Don’t Need Another Hero’.

De musical is vanaf 1 februari 2020 te zien! Boek nu en wees verzekerd van de beste plaatsen en scherpe groepstarieven via TCR Tours.

TINA - De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook.

In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’. De musical is geschreven door Olivier Award winnaar Katori Hall en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd.

Gesproken/Gezongen taal: Uiteraard komen alle bekende hits van Tina Turner voorbij in TINA - De Tina Turner Musical. Indien de nummers dienend zijn om het verhaal te vertellen worden ze in een Nederlandse vertaling gezongen. De nummers die als concert/optreden gebracht worden, worden in het Engels gezongen.

Recensies na de première:

★★★★ 'Dit is een musical waar we naar hebben verlangd' - AD

★★★★ 'Overdonderend' - NRC Handelsblad

★★★★ 'Niet minder dan een sensatie' - Volkskrant

Maak u avond uit compleet! Graag verzorgen wij in samenwerking met het Beatrix Theater een ontvangst- en pauzearrangement. Een lunch of diner gewenst of een gezellige naborrel? Dat kan natuurlijk ook!

Programma

 17.30 uur Vertrek vanaf je opstapplaats

 19.00 uur Aankomst in Utrecht

20.00 uur Aanvang TINA - De Tina Turner Musical in het Beatrix Theater in Utrecht

22.45 uur Einde musical

23.15 uur Aanvang terugreis

00.45 uur Aankomst bij je opstapplaats

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer