E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree basisschool NEMO
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Science museum: leuk voor alle leeftijden!

NEMO, het grootste science center van Nederland, ligt centraal in Amsterdam en heeft vijf etages vol doe-en ontdekdingen op het gebied van wetenschap en technologie.

NEMO, het grootste science center van Nederland, ligt centraal in Amsterdam en heeft vijf etages vol doe-en ondekdingen op het gebied van wedtenschap en technoligie. Het aanbod is bedoeld en geschikt voor bezoekers van alle leeftijden.

In de interactieve tentoonstellingen mag alles aangeraakt en uitgeprobeerd worden. Scheur op een ruimtefiets door het heelal, zuiver een emmer water tot schoon drinkwater of ontrafel optische illusies en hersenspinsels. Kruip in de huid van chemicus en doe proefjes in het Wonder Lab. Even uitrusten? Dat kan in een van NEMO's horecagelegenheden.

Bij Science Center NEMO draait het om leren en ontdekken. NEMO heeft een uitgebreid gratis educatief aanbod voor schoolgroepen uit het primair en voortgezet onderwijs.

TIP 1.: Geniet op het dakterras van NEMO van het schitterende uitzicht over Amsterdam!

TIP 2.: 's Middags is het vaak rustiger in NEMO

Programma

Verblijf in Amsterdam van ca. 10.30 - 15.00 uur.

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • Altrovia-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer