E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 25-29 personen€ 102.50
 • 30-34 personen€ 101.50
 • 35-39 personen€ 98.00
 • 40-44 personen€ 96.00
 • 45-49 personen€ 93.00
 • 50-54 personen€ 92.00
 • 55-62 personen€ 89.50

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • 1e rang ticket woensdagmiddag
 • Lunchpakket
 • Service- en reserveringskosten
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

75 jaar bevrijding! Ervaar de geschiedenis zelf!

Soldaat van Oranje - De Musical op pauze.

Indrukwekkend en inspirerend!Helga Veneklaas

CORONA - PAUZE

Gedwongen door omstandigheden heeft Soldaat van Oranje – De Musical besloten de voorstelling te pauzeren totdat het weer verantwoord is om voor voldoende publiek te kunnen spelen. Zodra Soldaat van Oranje – De Musical weer aanvangt te spelen, wordt u geïnformeerd via de social kanalen van Soldaat van Oranje - De Musical of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Soldaat van Oranje - De Musical

Sinds de première in oktober 2010 speelt de musical elke voorstelling voor een uitverkochte zaal. Inmiddels hebben meer dan 3 miljoen bezoekers de voorstelling gezien. Soldaat van Oranje - De Musical, de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis.

Klik hier voor een impressie

Het verhaal

Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, leeft de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn Leidse vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan ongeveer 23-jarige jongens realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken...: Ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland? Steek je je kop in het zand en studeer je door? Of kies je doelbewust voor de vijand?

Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding.

Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje werd in 1977 verfilmd met Rutger Hauer in de titelrol en is nu op vernieuwende wijze te zien als musical in de Theater Hangaar op Vliegveld Valkenburg in Katwijk.

In een regie van Theu Boermans en naar een script van Edwin de Vries spelen de acteurs rondom een draaiende tribune en brengen ze mede dankzij de muziek van Tom Harriman en de teksten van Pamela Phillips Oland en Frans van Deursen de indrukwekkende historie weer tot leven. Dit verhaal moet verteld worden.

Ervaar dit onvergetelijke stuk geschiedenis samen met uw collega's of familie.

Tip: Ook avond- en weekendvoorstellingen beschikbaar, vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Programma

11.15 uur Vertrek vanaf uw opstapplaats, lunchpakketten worden uitgereikt
13.15 uur Verwachte aankomst in Katwijk bij de TheaterHangaar
14.00 uur Aanvang musical
17.25 uur Einde musical
18.00 uur Aanvang retourreis
19.45 uur Aankomst bij uw opstapplaats

Programma onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van uw opstapplaats.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep