E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 30.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entreeticket Efteling (geldig vanaf 12 november t/m 31 januari 2019)
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Efteling, leuk voor jong en oud!

De Efteling kent niet alleen heel veel adembenemende attracties, achtbanen en wildwaterbanen, maar vergeet ook niet het beroemde sprookjesbos te bezoeken.

In de Efteling is zoveel te zien en te beleven, dat één dag bijna te kort is! Laat de leerlingen hun heldenmoed testen in de houten race-achtbaan Joris en de Draak, stap in de nieuwe familie-achtbaan Max & Moritz, of zweef tussen de elfjes en trollen Droomvlucht. De allerkleinsten ontmoeten en begroeten in het sprookjesbos o.a. Langnek en de Sprookjesboom. De Efteling, wie is er niet groot mee geworden!?

Een unieke ervaring beleven? Bezoek dan de Winter Efteling met je klas of school. 

Reserveer je schoolreisje via TCR Tours en profiteer van een voordelige entreeprijs.

Programma

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep