E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 21.00

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree
  • Vroegboekkorting (mits geboekt vóór 31 december 2018)
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Schoolreis naar Kinderpretpark Julianatoren

Een schoolreis naar Julianatoren betekent: door de lucht fietsen, in de speeltuin spelen, varen in de bootjes naar een theatervoorstelling van Jul en Julia… Pretpark Julianatoren heeft meer dan 60 verschillende attracties.

Schoolreisje Julianatoren Apeldoorn met 3,25 korting!

Leuke Schoolreisjes naar Kinderpretpark Julianatoren! 

Vier met uw leerlingen het schoolreisje in Apeldoorn! In de meer dan 60 te gekke attracties beleven de kinderen het allerleukste schoolreisje. Ze maken een tocht in de Dino Tour waar ze oog in oog komen te staan met echte dinosaurussen, varen als echte piraten over de woeste golven in de Draaiende Piraat en maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Aan de kleintjes is uiteraard ook gedacht. Zij rijden als een echte cowboy over de Paardenbaan, gaan op safari door de Safaribaan en vliegen als een piloot in hun eigen helikopter door het park! En het is natuurlijk de plek waar kinderen hun favoriete TV-sterren meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia ontmoeten!

Jul’s Picknickbos

Lekker picknicken? In Jul’s Picknickbos staan de picknickbanken voor jullie klaar. Er staan ook opbergboxen waarin de jassen en tassen opgeborgen kunnen worden.

Julianatoren is te gek! 

Wilt u een Koninklijk tintje geven aan dit schoolreisje?

Op zoek naar een Koninklijk schoolreisje dat niet alleen een educatief aspect heeft, maar één waar de leerlingen ook nog lang over zullen napraten? Dat is Jul’s Koninklijk schoolreisje! De leerlingen beginnen de dag als prinsen en prinsessen op Paleis Het Loo waar ze spelenderwijs het leven van onze koningen en koninginnen ontdekken. Op slechts 5 minuten rijden van het paleis ligt Kinderpretpark Julianatoren waar ze zich ’s middags helemaal kunnen uitleven in de meer dan 60 te gekke attracties!

Spelen en leren.

Welke hobby’s had de koningin in de 17e eeuw? Werd er ook gevoetbald in de Koninklijke tuin? En hoe hoog sproeide de hoogste fontein? Onder begeleiding van een museumdocent leren de leerlingen spelenderwijs over het leven van de Oranjes. Rond 11.30 uur vertrekken ze naar kinderpretpark Julianatoren. Dat betekent dikke pret tijdens onder andere een dolle rit in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’, varen over woeste golven in de ‘Draaiende Piraat’ en een spannende tocht langs levensechte dinosaurussen in ‘Dino’s Tour’. 

Voor prijzen en meer informatie voor dit Koninklijke schoolreisje kunt u vrijblijvend een offerte opvragen.

Programma

 Tijdsbestek: ca. 10.00 - 15.30 uur in het park

 *Vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

 

 

 

 

 

 

 

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer