E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 59.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • 2x Koffie/Thee met gebak
  • Rondleiding vliegveld Weeze
  • Koffietafel met soep en kroket
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Dit uitje opent deuren die normaal gesloten blijven!

Neem een kijkje achter de schermen op vliegveld Weeze. Een interessante rondleiding op een unieke locatie in Duitsland.

Op zoek naar een niet alledaags uitje? Neem eens een kijkje achter de schermen van de luchthaven Airport Weeze met RLM, dit unieke bedrijf opent deuren die voor anderen gesloten blijven....mateloos interessant! Na een inleiding, krijgt je van alles te zien en kun je met de TCR touringcar een rondrit maken langs platforms, passagiersterminals en vliegtuighangaars. Natuurlijk krijg je een duidelijke uitleg over alle wetenswaardigheden door een ervaren gids van RLM.

Je wordt op geheel Duitse wijze ontvangen met koffie en Blechkuchen en na de rondleiding geniet je van een goed verzorgde koffietafel in het terminalrestaurant.

Maak er een echt mannenuitje van en breng in de middag een bezoek aan de brouwerij van Hertog Jan in Arcen (op ca. 30 minuten rijden van Weeze). Bekijk hier het programma voor dit mannenuitje.

TIP: Voor kleine groepen tot 25 personen is er een uniek programma beschikbaar, waarbij je o.a. kennis maakt met de luchthaven brandweer. Hier worden deuren geopend die normaal gesloten blijven! Interesse? Neem contact met ons op.

Programma

08.00 uur vertrek vanaf je eigen opstapplaats in het oosten van het land.
10.30 uur Ontvangst in het Terminal restaurant met koffie/thee en Blechkuchen op Luchthaven Weeze

Vervolgens beleef je in ca. 2,5 - 3 uur een ontdekkingstocht op het grote terrein van de voormalige Britse militaire basis Laarbruch. Je ziet een boeiend historisch overzicht (power point) over de voormalige Britse basis in een van de luchthaven gebouwen. Vervolgens gaan we met onze eigen touringcar langs de hangaars, munitieopslagplaatsen, atoomschuilbunker. Kortom alles wat tot voor 1999 op een soms angstaanjagende barrière leek met hekken en wachtposten, is nu tijdens de rondleiding toegankelijk. Ook laten wij tijdens de rondrit de platforms, atoombunker (ABC vrije bunker) en een vliegtuig hangaar van binnen zien. Op het platform staan altijd vliegtuigen die je vanuit het terminal restaurant en de presentatieruimte kunt zien. Kortom je krijgt een uitgebreide indruk van het verleden, heden en de toekomst van Airport Weeze.

13.15 uur Als afsluiting geniet je in het Terminal restaurant van een goed verzorgde koffietafel.

14.30 uur Einde programma en aanvang terugreis.

Dit programma is leuk te combineren met een bezoek aan de Hertog-Jan Brouwerij in Arcen of bijvoorbeeld een ludieke, interactieve stadsactiviteit in Nijmegen of Arnhem.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep