E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 61.50

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • 2x Koffie/Thee met gebak
  • Rondleiding airport Weeze
  • Koffietafel met soep & kroket
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Wist u dat er een atoomkelder op Weeze is?

Neem een kijkje bij de passagiersterminals, in de hangars en de atoomkelder op vliegveld Weeze. Een unieke rondleiding op een unieke locatie in Duitsland. Eventueel te combineren met de brouwerij van Hertog Jan in Arcen.

Op zoek naar een niet alledaags uitje? Neem eens een kijkje achter de schermen van de luchthaven Airport Weeze met RLM, dit unieke bedrijf opent hier voor uw groep deuren die voor anderen gesloten blijven....mateloos interessant!
Na een inleiding, krijgt u alles te zien en kunt u met uw touringcar een rondrit maken langs platforms, passagiersterminals, vliegtuighangaars voorzien van duidelijke uitleg over alle wetenswaardigheden door een gids van RLM.
Vanzelfsprekend wordt u op geheel Duitse wijze ontvangen met koffie en Blechkuchen en geniet u aansluitend van een goed verzorgde koffietafel welke u geniet in het terminalrestaurant.

Maak er een heuse mannendag van en breng op de terugweg een bezoek aan de brouwerij van Hertog Jan in Arcen (op ca. 30 minuten rijden van Weeze). Bekijk hier het voorbeeldprogramma.

Programma

Omstreeks 08.00 uur vertrek vanaf uw eigen gekozen opstapplaats in het oosten van het land.

10.30 uur Ontvangst met koffie/thee en Blechkuchen op Luchthaven Weeze

Vervolgens beleeft u de luchthaven "Live"! In een ca. 2,5 - 3 uur durend programma begint u een ontdekkingstocht op het grote terrein van de voormalige Britse militaire basis Laarbruch.

U ziet een boeiend historisch overzicht (power point) over de voormalige Britse basis in een van de luchthaven gebouwen. Vervolgens gaan we met uw touringcar langs de hangaars, munitieopslagplaatsen, atoomschuilbunker, kortom alles wat tot voor 1999 op een soms angstaanjagende barrière leek met hekken en wachtposten is nu tijdens de rondleiding toegankelijk.

Ook laten wij u tijdens de rondrit de platforms, atoombunker (ABC vrije bunker) en een vliegtuighangaar van binnen zien. Op het platform staan altijd vliegtuigen die u vanuit het terminalrestaurant en de presentatieruimte kunt zien.
Kortom u krijgt een uitgebreide indruk van het verleden, heden en de toekomst van Airport Weeze.

Als afsluiting geniet u van een goed verzorgde koffietafel.

14.30 uur Einde programma en aanvang retourreis.

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer