E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 21.00

Inbegrepen

  • vervoer per luxe touringcar
  • entree tot Apenheul (mits geboekt 3 maanden vantevoren)
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Een bos vol loslopende apen, dat is Apenheul!

Tussen het groen loopt meer dan de heflt van de apen zomaar los tussen de bezoeker. In het prachtige bos van Apenheul ontmoet je de apen heel dichtbij. Leerlingen beleven een dag vol plezier, bijzondere ontmoetingen en spannende belevenissen.

Basisonderwijs - Apenheul

Tussen de loslopende apen ontdekken de leerlingen hoeveel ze op de apen lijken. Ze ontmoeten de dieren dichterbij dan ooit. Door het hele park kunnen ze klimmen, springen en slingeren op de speeltoestellen. En het leuke is, vlak naast hen doen de apen precies hetzelfde!

Loslopende apen - Apenheul

Spot ze allemaal

In het grote bos van Apenheul klimmen en klauteren de apen overal om je heen. Best spannend! Toch kan het soms een uitdaging zijn om alle apen te vinden. Ze kunnen ze zich goed verstoppen tussen al het groen, maar met een beetje geduld komen ze vanzelf tevoorschijn. Bovendien vindt men in het park allemaal handige spottips zodat het je zeker gaat lukken alle apen te vinden.

Wat eten de apen? Waarom lopen apen in Apenheul nooit weg? Hoe zwaar is een gorilla? Tijdens een speciale kinderrondleiding met een gids komen kinderen dit allemaal te weten! Deze avontuurlijke rondleiding is apart bij te boeken en duurt ongeveer een uur en kost € 25,- per gids (max. 15 leerlingen per gids met max. 4 gidsen per dag).

 

 

Programma

Reisaanbod

 

Tijdsbestek: ca. 10.30 -16.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer