E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 21.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree tot Apenheul (mits geboekt 3 maanden van te voren)
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Ontdek bijna 300 apen in de Apenheul in Apeldoorn

In het prachtige groene park loopt meer dan de helft van de 300 apen zomaar los tussen de bezoeker. Leerlingen beleven een dag vol plezier, bijzondere ontmoetingen en spannende belevenissen.

Tussen de loslopende apen ontdekken de leerlingen hoeveel ze eigenlijk op apen lijken. Ze ontmoeten de dieren dichterbij dan ooit. Door het hele park kunnen de leerlingen klimmen, springen en slingeren op de speeltoestellen. En het leuke is, vlak naast hen doen de apen precies hetzelfde!

Spot ze allemaal

In het grote bos van Apenheul klimmen en klauteren de apen overal om je heen. Best spannend! Toch kan het soms een uitdaging zijn om alle apen te vinden. Ze kunnen ze zich goed verstoppen tussen al het groen, maar met een beetje geduld komen ze vanzelf tevoorschijn. Bovendien vindt je in het park allemaal handige spottips zodat het je zeker gaat lukken alle apen te vinden.

Op expeditie met een gids

Wat eten de apen? Waarom lopen apen in Apenheul nooit weg? Hoe zwaar is een gorilla? Tijdens een speciale kinderrondleiding met een gids komen kinderen dit allemaal te weten! Deze avontuurlijke rondleiding is apart bij te boeken en duurt ongeveer een uur en kost € 25,- per gids (max. 15 leerlingen per gids met max. 4 gidsen per dag).

 

Programma

Tijdsbestek: ca. 10.30 -16.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte wordt dit gespecificeerd.

 

 

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep