E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 109.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • 1x Overnachting in Hotel Schaepkens van St. Fijt
  • Ontbijtbuffet op dag 2
  • Dinerbuffet incl. 2 consumpties op de terugreis
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

2-daagse kerstmarkt reis naar Valkenburg en Maastricht

Sfeervolle kerstmarkten in de grotten van Valkenburg en het prachtige Magische Maastricht, een fantastische combinatie reis; voor ieder wat wils!

Kerstshoppen in het zuiden van Nederland
Kerststad Valkenburg is een jaarlijks samenwerkingsverband van 7 grote en unieke kerstactiviteiten tijdens de kerstperiode in Valkenburg. De twee bekendste kerstmarkten van Valkenburg, lichten wij graag hieronder kort toe.

Gemeentegrot
De kerstmarkt in de Gemeentegrot - gelegen onderaan de bekende Cauberg - is de grootste, oudste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkt van Europa. Laat u verrassen door de mooie settings en decors die harmonisch overgaan in stands met mooie kerst- en cadeauartikelen. De ruime, lange gangen die de Gemeentegrot typeren, nodigen u uit voor een urenlang verblijf in een muzikale en met uitstekende voorzieningen uitgeruste kerstgrot.

Fluweelengrot
Bezoek tussen eind november en eind december de sfeervolle en warme kerstmarkt in de Fluweelengrot. Meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten zijn in de Fluweelengrot te bezoeken. Naast de mooie decoratie voert een rondgang door de Kerstmarkt Fluweelengrot u langs de indrukwekkende wandschilderingen, sculpturen, een unieke 18e eeuwse kapel, stands met kerst- en cadeauartikelen, oude ambachten en een gezellige horecagelegenheid. Beleef de warme kerstsfeer in de Kerstmarkt Fluweelengrot.

Meer informatie treft u aan op www.kerststadvalkenburg.nl/

Magisch Maastricht
Naast de vele terrassen en musea, het prachtige Vrijthof, is Maastricht ook een winkelstad bij uitstek. In Magisch Maastricht is tijdens de kerstperiode voldoende te beleven. Zo is er een compleet overdekte schaatsbaan, een reuzenrad en heel veel traditionele activiteiten. Voor ieder wat wils dus! 

Meer informatie over Magisch Maastricht treft u aan op www.magischmaastrichtophetvrijthof.nl/nl 

Iedere groep is uniek!
Onderstaand programma hebben wij naar tevredenheid uitgevoerd voor een bedrijfsuitje. TCR Tours begrijpt dat iedere groep andere wensen heeft. Geef ons jullie wensen door en wij maken een programma speciaal voor jouw gezelschap.

Programma

Dag 1
08.00 uur Vertrek naar Valkenburg. Een comfortabele busreis van ca. 3 uur. Natuurlijk organiseren wij ook graag een koffiestop onderweg en om alvast in de stemming te komen, hoort daar natuurlijk een Limburgse Vlaai bij. Indien dit wenselijk is, horen wij dit graag.

Indien uw kamers nog niet gereed zijn, zal de bagage in een aparte bagageruimte worden geplaatst.

Op eigen gelegenheid kunt u alvast genieten van de kerstsfeer in de stad. 

Aan het eind van de middag begeven wij ons naar het hotel voor de check-in. Diner en resterende avond is ter vrije besteding in het gezellige centrum van Valkenburg. Liever een gezamenlijk diner in het hotel of een sfeervolle accommodatie in de stad? Dat kan natuurlijk ook geregeld worden. 

Overnachting in het hotel in Valkenburg.

Dag 2
Na een heerlijk ontbijtbuffet checken wij uit.

Vandaag brengen wij een bezoek aan de Bourgondische stad Maastricht, in kersttijd Magisch Maastricht genoemd. Om bezoekt op eigen gelegenheid de sfeervolle binnenstad in kerstsfeer. Indien gewenst kunnen wij ook groepsrondleidingen, fietstochten of boottochten organiseren voor uw groep. 

Aan het eind van de middag, omstreeks 17.00 uur verzamelen wij bij de bus en rijden wij richting huis. Onderweg organiseren wij een afscheidsdiner om zo deze 2-daagse kerstreis onvergetelijk af te sluiten.

22.00 uur Verwachte thuiskomst bij uw opstapplaats.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep