E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 24.50

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Dolfinarium
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Nu nog spetterender en leerzamer dan ooit!

Een schoolreis naar het Dolfinarium is een leuk en leerzaam dagje uit voor de klas. Met negen voorstellingen en vier speeltuinen en de nieuwe waterattractie 'Waterpret' is er al heel veel te beleven in 1 dag. Neem je zwemspullen mee!

Reisaanbod

Hebben uw leerlingen wel eens een dolfijn ontmoet? Weten zij hoe zijn snuit voelt? En zullen ze niet benieuwd zijn naar de verhalen van de Noordzee? Kom dan naar het Dolfinarium en ontdek de magische onderwaterwereld én het Noordzeegebied van héél dichtbij.

Kom kijken naar  "Aqua Bella". deze spectaculaire show met dolfijnen is benoemd tot beste van de wereld! De dolfijnen neemt iedereen mee op een wereldreis in een verhaal dat gaat over de wereld, hun wereld.

Er valt zoveel te ontdekken. Natuurlijk vind je op het Dolfinarium dolfijnen, bruinvissen, walrussen, zeeleeuwen en zeehonden. Maar nu zijn de meest bijzondere, engste, liefste maar ook grootste vissen uit onze eigen Noordzee te zien en zelfs aan te raken! Weet u wie er in de zomer of in de winter onze stranden aandoen? Nee? Kom snel kijken naar de wereld van de zee in het nieuwe Noordzeegebied!

Een dag Dolfinarium is een hele dag uit. In meer dan tien verschillende shows en attracties komen alle dieren zich aan uw leerlingen voorstellen en laten zien hoe bijzonder ze zijn. Want, ze zijn net zo nieuwsgierig naar u als u naar hen...!

Sinds 2018 is er nog veel meer te beleven in 1 dag! Het Dolfinarium opende in 2018 een waterattractie waar je je helemaal kunt uitleven op alle glijbanen. Met het nieuwe educatieve programma à € 2,50 p.p. leren de leerlingen op een interactieve manier meer over de dieren en hun gedrag en hoe je de natuur kunt helpen beschermen.

Dus laat uw leerlingen de zwemspullen meenemen en laat ze hun uiterste best doe om een diploma 'Beschermer van de oceaan'  te verdienen!

Maak deze bijzonder dag compleet met een Spetterpakket. Voor € 3,25 p.p; boekt u deze bij en ontvangt u frites met mayonaise en SiSi no Bubbles. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Speciaal voor uw onderbouw leerlingen heeft het Dolfinarium Dier & Doe Game van ca. 30 minuten samengesteld à € 2,50 p.p. De leerlingen leren op een speelse en actieve manier meer over de dieren die in het Dolfinarium leven. Het spel bestaat uit leuke vragen en grappige opdrachten. De kinderen komen zo meer te weten over bijvoorbeeld het voedsel dat de dieren in het Dolfinarium eten. Reserveren vooraf is noodzakelijk. De indeling en tijdstip wordt gemaakt door het Dolfinarium. Minimaal 15 personen maximaal 25 personen per Game.

Speciaal voor uw bovenbouw leerlingen heeft het Dolfinarium een Educatief lesprogramma van ca. 45 minuten samengesteld à € 2,50 p.p.. Leer op een interactieve manier met trainers en dieren meer over de dieren en hun gedrag.. 2 Programma’s per dag/ 5 werkdagen per week. Walrussen & Dolfijnen en Bruinvissen & Zeeleeuwen. Programma’s zijn beperkt beschikbaar. De indeling wordt gemaakt door het Dolfinarium. Minimaal 15 personen maximaal 100 personen per programma.

Programma

 Tijdsbestek: ca. 10.00 -16.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer