E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 24.50

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree Dolfinarium (vroegboekkorting mits geboekt vóór 1 april 2020)
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Het meest spetterende schoolreisje dat er bestaat

Een dag Dolfinarium is een dag vól spetter-en speelplezier. Ontdek de magische onderwaterwereld én het Noordzeegebied van héél dichtbij.

De poorten gaan open en de zenuwen gieren door je lichaam: jouw droom om een dolfijn te ontmoeten komt eindelijk uit! En dolfijnen zijn niet de enige dieren die je in het Dolfinarium vindt. Ook walrussen, zeeleeuwen, haaien en roggen zijn van de partij. En wat dacht je van de zeehonden en bruinvissen? Wauw!

Hebben jouw leerlingen wel eens een dolfijn ontmoet? Weten zij hoe zijn snuit voelt? En zullen ze niet benieuwd zijn naar de verhalen van de Noordzee? Kom dan naar het Dolfinarium en ontdek de magische onderwaterwereld én het Noordzeegebied van héél dichtbij.

Een dag Dolfinarium is een hele dag uit. Acht prachtige voorstellingen, vier stoere speeltuinen en samen lekker spetteren in Waterpret. Een dag Dolfinarium is een dag vól spetter-en speelplezier. De waterglijbanen zijn trouwens spiksplinternieuw. Tijd om eens uit te proberen! Wie durft het aan?

Leer de natuur te beschermen
Samen met jouw klas op een leerzaam avontuur? Ontdek ons educatief lesprogramma, waarin jullie exclusief op bezoek gaan bij walrussen en dolfijnen of zeeleeuwen en bruinvissen. Wie weet verdienen jullie zelfs wel het diploma ‘Beschermer van de oceaan’! Dus laat uw leerlingen de zwemspullen meenemen en laat ze hun uiterste best doe om een diploma 'Beschermer van de oceaan'  te verdienen!

Extra
Maak deze bijzonder dag compleet met een Spetterpakket extra. Voor € 3,50 p.p; (mits geboekt vóór 31 maart 2020) boekt u deze bij en ontvangt u frites met mayonaise, kinderfrikandel en SiSi no Bubbles. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Speciaal voor de onderbouw leerlingen heeft het Dolfinarium Dier & Doe Game van ca. 30 minuten samengesteld à € 2,50 p.p. De leerlingen leren op een speelse en actieve manier meer over de dieren die in het Dolfinarium leven. Het spel bestaat uit leuke vragen en grappige opdrachten. De kinderen komen zo meer te weten over bijvoorbeeld het voedsel dat de dieren in het Dolfinarium eten. Reserveren vooraf is noodzakelijk. De indeling en tijdstip wordt gemaakt door het Dolfinarium. Minimaal 15 personen maximaal 25 personen per Game.

Speciaal voor uw bovenbouw leerlingen heeft het Dolfinarium een Educatief lesprogramma van ca. 45 minuten samengesteld à € 2,50 p.p. Leer op een interactieve manier met trainers en dieren meer over de dieren en hun gedrag.. 2 Programma’s per dag/ 5 werkdagen per week. Walrussen & Dolfijnen en Bruinvissen & Zeeleeuwen. Programma’s zijn beperkt beschikbaar. De indeling wordt gemaakt door het Dolfinarium. Minimaal 15 personen maximaal 100 personen per programma.

Programma

 Tijdsbestek: ca. 10.00 -16.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep