E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 83-90 personen€ 25.00

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • Entree Tierpark Nordhorn
 • Rondleiding (1 uur)
 • Patat met mayonaise
 • Frisdrank 0,2l
 • IJsje
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

"Dierlijk" vermaak in deze groene familiedierentuin

Zoveel dieren te ontdekken en dat zo dichtbij. Een bezoek aan Tierpark Nordhorn is perfect voor het jaarlijkse schoolreisje.

Dierentuin Nordhorn is een echte parel vlak over de grens. Nog geen kwartier van de Nederlandse grens vandaan bevindt zich deze geweldige dierentuin. De dierentuin is zo’n 12 hectare groot en ligt direct aan het water, aan de Vechte. Er zijn meer dan 2000 dieren (100 soorten) te bewonderen. Onder andere verschillende bedreigde diersoorten, zoals bijvoorbeeld doodshoofdaapjes en tweevingerige luiaards, waarvoor een fokprogramma opgesteld is binnen de dierentuin.

Zoveel te ontdekken en toch zo dichtbij

Dierentuin Nordhorn hecht waarde aan het welzijn van de dieren en dat is te zien. De verblijven zijn gescheiden door middel van natuurlijke scheidingen. Ook is te merken dat TierPARK Nordhorn het woord park in acht heeft genomen. Er is veel aandacht besteed aan het aanleggen en onderhouden van de tuinen, en dit is ieder jaargetijde terug te zien. Door de natuurlijke aanleg biedt een thuis voor veel inheemse diersoorten, zoals egels en kikkers.

Centraal in de dierentuin bevindt zich de grote speeltuin. Deze grenst aan het cafetaria met een mooi zonneterras, de kinderboerderij met geitjes en schapen en het Afrika-terrein met zebra’s en struisvogels. Als het weer niet zo mooi is, dan biedt de indoor-speeltuin “Max-Avonturenland” met veel speelmogelijkheden van natuurlijke materialen, een uitkomst voor grote en kleine kinderen. Het aangrenzende vijverlandschap gaat over in het spiksplinternieuwe verblijf voor de grappige stokstaartjes.

In de show- voederkeuken kunnen bezoekers door grote panoramaruiten een kijkje nemen naar het werk van de dierverzorgers. Twee keer per dag geeft een dierverzorger interessante informatie over het voederen, het bezig houden en verschillende andere aspecten van de verzorging van onze dieren. Ook bij de zeehonden, doodshoofdapen, neusberen en veel andere exotische dieren kun je uit de eerste hand wat horen van de dierverzorgers over hun beschermelingen.

Programma

 Tijdsbestek: ca. 10.00 - 15.00 uur in het park. 

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep