E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 83-90 personen€ 25.00

Inbegrepen

 • Vervoer per luxe touringcar
 • Entree
 • 1 uur rondleiding
 • Patat met mayonaise
 • Frisdrank 0,2l
 • IJsje
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

"Dierlijk" vermaak in de groene familiedierentuin

Dierentuin Nordhorn is een echte parel vlak over de grens. Nog geen kwartier van de Nederlandse grens vandaan bevindt zich deze geweldige dierentuin. De dierentuin is zo’n 12 hectare groot en ligt direct aan het water, aan de Vechte. Er zijn meer dan 2000 dieren (100 soorten) te bewonderen. Onder andere verschillende bedreigde diersoorten, zoals bijvoorbeeld doodshoofdaapjes en tweevingerige luiaards, waarvoor een fokprogramma opgesteld is binnen de dierentuin.

Zoveel te ontdekken en toch zo dichtbij

Dierentuin Nordhorn hecht waarde aan het welzijn van de dieren, en dat is te zien. De verblijven zijn gescheiden door middel van natuurlijke scheidingen. Ook is te merken dat TierPARK Nordhorn het woord park in acht heeft genomen. Er wordt veel aandacht besteed aan het aanleggen en onderhouden van de tuinen, en dit is ieder jaargetijde terug te zien. Door de natuurlijke aanleg biedt een thuis voor veel inheemse diersoorten, zoals egels en kikkers.

Schoolreis naar Tierpark Nordhorn - Schoolreis

Centraal in de dierentuin bevindt zich de grote speeltuin. Deze grenst aan het cafetaria met een mooi zonneterras, de kinderboerderij met geitjes en schapen en het Afrika-terrein met zebra’s en struisvogels. Als het weer niet zo mooi is, dan biedt de indoor-speeltuin “Max-Avonturenland” met veel speelmogelijkheden van natuurlijke materialen, uitkomst voor grote en kleine kinderen. Het aangrenzende vijverlandschap gaat over in het spiksplinter nieuwe verblijf voor de grappige stokstaartjes.

Schoolreis naar Tierpark Nordhorn - Schoolreis

In nieuwe showvoederkeuken kunnen bezoekers door grote panoramaruiten een kijkje nemen naar het werk van de dierverzorgers. Twee keer per dag geeft een dierverzorger interessante informatie over het voederen, het bezig houden en verschillende andere aspecten van de verzorging van onze dieren. Ook bij de zeehonden, doodshoofdapen, neusberen en veel andere exotische dieren kun je uit de eerste hand wat horen van de dierverzorgers over hun beschermelingen.

 

Programma

 Tijdsbestek: ca. 10.00 - 15.00 uur in het park. 

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

 

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer