E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 17.00

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Ontdek alles over de Dino's. Bij Dinoland kun je weer even terug in de tijd en waan je je tussen de dino’s.

Op schoolreis tussen de dino’s! Op zoek naar een leuk en leerzaam schoolreisje? Kom naar Dinoland Zwolle! Hier leren de leerlingen alles over dinosaurussen en kunnen ze eindeloos spelen. Er is zowel binnen als buiten van alles te doen, dus ook bij minder mooi weer is Dinoland Zwolle leuk.

PDF.js viewer

Ongeveer 160 miljoen jaar lang hebben er dinosaurussen op de aarde geleefd.Er waren meer dan 800 verschillende soorten die overal leefden. 65 miljoen jaar geleden zijn ze plotseling uitgestorven.Er zijn al veel dinosaurussoorten ontdekt en nog steeds worden er nieuwe sporen en soorten gevonden.

Skelet blootleggen en speeltuin: In Dinoland kun je eindeloos buiten spelen. Men heeft onder andere een speelberg, diverse speeltuinen (met een vliegtuig en helikopter waar je in mag!). Ook kan men de hulp van de leerlingen hard gebruiken met het blootleggen van een mega T-Rex skelet.

Speelhal: in de ruime speelhal leeft men zicht uit. Klauter door het speeltoestel, rol door de ballenbak, glijd van de glijbaan en speel spannende interactieve games. Voor peuters is er een apart speelgedeelte.

T-Rexrestaurant: spelen maakt hongerig en daar heeft men rekening mee gehouden! Het gezellige restaurant is aangekleed met prachtige muurschilderingen zodat men zich helemaal tussen de dinosaurussen kan wanen. Voor volwassenen is het er prima vertoeven. Zo is er onder andere een gratis WiFI-verbinding.

- Ruim 100 dinosaurussen met bijbehorende informatie
- 1 knipkaart per persoon geldig voor fossielen graven, lasergamen, minigolf, hoogteparcours en klimwand
- Nieuw! De T-Rexpeditie: een interactieve expositie over de Tyrannosaurus rex
- Grote buitenspeeltuin met o.a. helikopter, jeep en kabelbaan
- Overdekte speelhal met klimtoestel en interactieve games
- Gratis doe-activiteiten in het Paleolab zoals edelstenen en goud zoeken
- Skelet uit de grond blootleggen

Het Schoolreisje is verder uit te breiden met patat, frikandel of kaassoufle en pakje drinken voor € 3,00 per persoon of andere extra's, zoals Geode kraken.

Programma

 Tijdsbestek: ca. 10.00 - 16.00 uur in het park. 

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

 

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer