E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 22.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree DierenPark Amersfoort
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Ontdek de dieren van wel heel dichtbij!

Olifanten, hyena’s, stokstaartjes en pinguïns… in DierenPark Amersfoort ontdek je de dieren van wel heel dichtbij. Het park ligt midden in het bos en is de perfecte dierentuin voor de hele klas. Loop midden tussen de maki’s op hun eigen eiland, kom neuzen bij de tijgers en ga in het donker op zoek naar de luiaard en andere nachtdieren in een spannende jungle.

Boven, onder en tussen de dieren

Wist je dat je in DierenPark Amersfoort helemaal niet netjes op de paden hoeft te lopen? Klauter over, onder, achter, boven en tussen de dierbewoners met de avontuurlijke Klim Alles-route. De hele dierentuin is één groot speelparadijs en intussen leer je veel over alle dieren die je tegenkomt. Wiebel op een touwbrug boven de beer, steek met een trekvlot het water over terwijl de gieren je om de oren vliegen en sta oog in oog met de tijgers. Heb je een vraag? De dierverzorgers staan voor je klaar.  

Ontdek de olifantenkudde

In DierenPark Amersfoort wonen wel vier generaties olifanten. Neem een kijkje bij de olifantenfamilie en zie kleine Yunha en Thabo samen rond hollen en spelen. In DierenPark Amersfoort is genoeg te ontdekken!

Het schoolreisje is uit te breiden met een kleine toeslag van € 5,00 per persoon naar het Smulpakket dan krijgen de leerlingen friet met saus en Capri-Sun Fruity Water. 

Programma

Tijdsbestek: ca. 10.00 - 16.00 uur in het park. 

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer