E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 22.00

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree DierenPark Amersfoort
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Ontdek de dieren van wel heel dichtbij!

Olifanten, hyena’s, stokstaartjes en pinguïns… in DierenPark Amersfoort ontdek je de dieren van wel heel dichtbij. Het park ligt midden in het bos en is de perfecte dierentuin voor de hele klas. Loop midden tussen de maki’s op hun eigen eiland, kom neuzen bij de tijgers en ga in het donker op zoek naar de luiaard en andere nachtdieren in een spannende jungle.

Boven, onder en tussen de dieren

Wist je dat je in DierenPark Amersfoort helemaal niet netjes op de paden hoeft te lopen? Klauter over, onder, achter, boven en tussen de dierbewoners met de avontuurlijke Klim Alles-route. De hele dierentuin is één groot speelparadijs en intussen leer je veel over alle dieren die je tegenkomt. Wiebel op een touwbrug boven de beer, steek met een trekvlot het water over terwijl de gieren je om de oren vliegen en sta oog in oog met de tijgers. Heb je een vraag? De dierverzorgers staan voor je klaar.  

Ontdek de olifantenkudde

In DierenPark Amersfoort wonen wel vier generaties olifanten. Neem een kijkje bij de olifantenfamilie en zie kleine Yunha en Thabo samen rond hollen en spelen. In DierenPark Amersfoort is genoeg te ontdekken!

Het schoolreisje is uit te breiden met een kleine toeslag van € 5,00 per persoon naar het Smulpakket dan krijgen de leerlingen friet met saus en Capri-Sun Fruity Water. 

Programma

Reisaanbod

Tijdsbestek: ca. 10.00 - 16.00 uur in het park. 

 

 

 

 

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

 

 

 

 

 

 

 

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer