E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 21.00

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree DierenPark Amersfoort
  • Speurtocht
  • Ritje met minitrein de Berenboemel of de Carroussel
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Ontdek de dieren van wel heel dichtbij!

Leukste uitje voor de hele klas olifanten, hyena’s, stokstaartjes en pinguïns… in DierenPark Amersfoort ontdek je de dieren van wel heel dichtbij. Het park is gelegen in het bos en de perfecte dierentuin voor de hele klas. Loop midden tussen de maki’s op hun eigen eiland, neuzen bij de tijgers en in het donker op zoek naar de luiaard en andere nachtdieren in een spannende jungle.

Over, onder, achter, boven & tussen

Met de Klim Alles-route ontdek je de dieren op een unieke manier en klim je over, onder, achter, boven en tussen de dierbewoners. Vanaf de Expeditie-rivier spot je giraffen, zebra’s en sitatoenga’s vanuit je fietsboot. In Snavelrijk loop je tussen allerlei vogels als gieren, maraboes en pelikanen en steek je met een trekvlot het water over. In het Rijk der Reuzen ontdek je de grote olifantenfamilie en zie je hoe de kleine olifantjes Thabo en Yunha de wereld ontdekken. In het Woud sta je oog in oog met een wolf, ga je op bezoek bij de dassenfamilie in hun mysterieuze Burcht en ravot je in de Bosbeek.

Nieuw: leeuwenverblijf

Ga op bezoek bij de leeuwen in hun gloednieuwe onderkomen. De koning der dieren ontmoet je in hun Romeins verblijf. Via een mysterieuze kerker kom je midden in het verblijf van de roofdieren uit. Hier staat de Toren van Ostia die prachtig uitzicht biedt over deze machtige dieren.

Het schoolreisje is uit te breiden met een kleine toeslag van € 3,50 naar het Plus pakket, dan krijgen de leerlingen friet en frisdrank alsmede een ijsje (raketje).

Programma

Reisaanbod

Tijdsbestek: ca. 10.00 - 16.00 uur in het park. 

 

 

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

 

 

 

 

 

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer