E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 92.50

Inbegrepen

  • - Vervoer per luxe touringcar
  • - 1e rang entreeticket (wo. of do.)
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Bezoek de musicalklassieker CATS

Van 23 december 2018 t/m 13 januari 2019 zal de hitmusical in de Londense West End uitvoering te zien zijn in het Amsterdamse RAI Theater en van 15 januari t/m 27 januari 2019 in het Rotterdamse Luxor Theater. Een korte, unieke tournee van slechts 48 voorstellingen. Zorg dus dat je er bij bent!

Ticketshop Eventim: Bestel hier online officiële tickets

Cats - Eindelijk terug in Nederland en voor het eerst in het Engels

De musicalklassieker CATS van Andrew Lloyd Webber komt voor slechts 5 weken naar Nederland. Van 23 december 2018 t/m 13 januari 2019 zal de hitmusical in de Londense West End uitvoering te zien zijn in het Amsterdamse RAI Theater en van 15 januari t/m 27 januari 2019 in het Rotterdamse Luxor Theater. Een korte, unieke tournee van slechts 48 voorstellingen, vanwege het feit dat het verleden jaar precies 30 jaar geleden was dat CATS in Nederland voor het eerst in première ging. U hoeft nu dus niet meer helemaal naar Londen te reizen om Cats in zijn originele vorm te zien.

Het is inmiddels meer dan 10 jaar geleden dat CATS voor het laatst in Nederland te zien was, in seizoen 2006/2007 met meer dan 300 voorstellingen in 13 theaters. Deze Londense West End show zal slechts 5 weken in ons land worden opgevoerd. Verlenging is niet mogelijk, dus wees er snel bij en boek nu uw kaarten voor één van deze unieke voorstellingen. Vanzelfsprekend wordt de voorstelling in het Nederlands boventitelt zodat u niets van het verhaal hoeft te missen.

Het verhaal

Het tijdloze verhaal raakt zowel jong als oud: het speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar, waarop de ‘Jellicle’- katten hun grote bal vieren. Eén van hen zal door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren en een nieuw kattenleven te gaan beginnen. Grizabella, de glamour kat die jarenlang de wijde wereld heeft verkend, keert juist deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar tot haar verdriet willen ze niets van haar weten. Het kattenfeest wordt wreed verstoord wanneer Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de schurkachtige Macavity. De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider. En deze wijze oude kater kiest uitgerekend Grizabella om herboren te worden...

Programma

Reisaanbod

17.00 uur Vertrek vanaf uw opstapplaats

19.00 uur Verwachte aankomst in Amsterdamse RAI Theater

20.00 uur Aanvang musical*

22.40 uur Einde musical*

23.00 uur Aanvang terugreis

01.00 uur Verwachte thuiskomst

Programma onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van uw opstapplaats.

*Tijden zijn indicatief

 

 

 

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • Altrovia-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer