E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 22.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree tot dierenpark
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Bezoek de bush, desert of de savanne en ontdek de mooiste dieren

De wereld laten zien aan uw leerlingen? Rondlopen en zien wat voor een dieren er in de Bush leven? Kinderen de desert laten zien? Of liever de Afrikaanse savanne bekijken? Omdat Burgers’ Zoo grotendeels overdekt is, is Burgers’ Bush een ervaring bij elk weer type en dat zorgt er voor dat een dagje Burgers’ Zoo een schoolreisje zal worden om nooit te vergeten.

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in onze woestijn! Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers' Zoo! Burgers’ Zoo onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd waar de bezoeker samen met de natuur en dier onderdeel van uitmaakt.

Vanaf februari opent zich een volledig vernieuwde buitenspeeltuin van Burgers' Zoo. De speeltuin is niet strak en rechttoe rechtaan gebouwd. De constructie heeft speelse vormen, die niet overal helemaal symmetrisch zijn en volop ruimte geven voor fantasie en verbeelding. Naast diverse met elkaar verbonden glijbanen, touwbruggen, klimtorens en andere fantasierijke constructies ontdekken kinderen ook een levensgrote beverdam. Kom je je ook eens lekker uitleven in deze spannende speeltuin?

Burgers' Park. Bij binnenkomst in Burgers’ Zoo start uw reis in het parkdeel bij de pinguïns. Bij de ongeveer 60 zwartvoetpinguïns in Burgers’ Zoo valt er altijd veel te beleven. Het geluid van deze kolonievogel doet een beetje denken aan het balken van een ezel. Als twee dieren vlak bij elkaar gaan roepen, gaat het waarschijnlijk om een koppel dat op deze manier zijn band met elkaar bevestigt.

De Mangrove in Burgers’ Zoo is gebaseerd op de mangrovebossen van het Midden-Amerikaanse land Belize. Mangroves worden weleens de kraamkamer van de oceaan genoemd, omdat veel vissoorten in de mangrove het levenslicht zien, die later op volwassen leeftijd naar de oceaan trekken. 

Burgers' Desert. Vanuit de Bush, vlakbij de aardvarkens, leidt een ondergrondse avonturentunnel naar Burgers’ Desert. De tunnel is aangekleed als verlaten mijngang. Er valt voor jonge en volwassen avonturiers veel te ontdekken, bijvoorbeeld een goudader, fossielen, mineralen, kruip- en sluipdoorgangen en een druipsteengrot. Enkele dieren die van het donker houden, leven ook in verblijven in de tunnel. Zo zit in de grot met stalactieten en stalagmieten een schooltje blinde holenzalmen. Doordat deze vissen al sinds talloze generaties in duistere grotten leven, zijn hun ogen niet meer functioneel.

Burgers' Bush. In Burgers' Bush betreedt u de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud. De vochtige hitte, dichte plantengroei, geuren en geluiden laten u even met de ogen knipperen. Al snel merkt u dat er overal om u heen dieren in alle vrijheid leven! Als een ware ontdekkingsreiziger gaat u op avontuur om de geheimen van deze wereld te ontrafelen. 

Burgers' Rimba

Burgers’ Rimba biedt u een tocht door het Maleise tropische regenwoud! In deze wereld voeren wij u mee door een natuurgebied dat rijk is aan diersoorten. In de Rimba vindt u Maleise beren, siamangs en laponders die nieuwsgierig hun leefgebied verkennen. Vlakbij hen ziet u diverse herten en bantengs, indrukwekkende Aziatische runderen. Bij warm zomerweer kunt u de bantengs in de watergracht afkoeling zien zoeken.

Burgers' Safari

Uw bezoek aan Burgers’ Safari brengt u bij de jachtluipaarden en de leeuwenfamilie, die u vanuit een houten observatiehut kunt bekijken. Burgers’ Zoo heeft een lange en succesvolle traditie in het huisvesten van leeuwen. In de jaren ’30 van de 20ste eeuw werd in het park het eerste leeuwenverblijf zonder tralies gebouwd. Eind jaren ’60 verhuisden de leeuwen naar het Safari-gedeelte. Er werden meerdere grote groepen leeuwen gehouden en er werden heel wat leeuwtjes geboren. Meer dan duizend leeuwenwelpen zagen in Burgers’ Safari het levenslicht!

Programma

 Tijdsbestek: ca. 10.00 - 16.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer