E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 22.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree Burgers' Zoo
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Bezoek de bush, desert en de savanne in Arnhem

De hele wereld laten zien aan jouw leerlingen in één dag? Dat kan bij Burgers' Zoo in Arnhem. TCR organiseert het schoolreisje graag voor jou!

Ga met je leerlingen naar Burger's Zoo in Arnhem, een schoolreisje om nooit te vergeten. 

Ontdekt de dieren in de Bush? Kinderen de desert laten zien? Of liever de Afrikaanse savanne bekijken? Omdat Burgers’ Zoo grotendeels overdekt is (Bush, Desert, Ocean en Mangrove), zal het schoolreisje nooit in het water vallen. 

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in onze woestijn! Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers' Zoo! Burgers’ Zoo onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd waar de bezoeker samen met de natuur en dier onderdeel van uitmaakt.

Naast de vele dieren die er in Burgers' Zoo te zien zijn, valt er ook voldoende te spelen, klimmen en klauteren in de grote houten speeltuin. Klim behendig over alle obstakels, glijd snel via de glijbanen naar beneden, of verschuil je slim met zijn allen in jullie veilige hut helemaal boven in de speeltuin.

Tip: Maak jouw schoolreisje compleet door het aanvragen van een lespakket of laat een heuse dierenexpert langskomen bij jullie in de klas!

Programma

 Tijdsbestek: ca. 10.00 - 16.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep