E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 24.00

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree tot schateiland
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Ga jij mee met de piraten op ontdekkingstocht?

Ben jij klaar voor een avontuurlijke dag uit? Kapiteinsdochter Mare en scheepsjongen Dieke hebben schikbreuk geleden en zijn met hun vlot aangespoeld op SchatEiland Zeumeren. Wat zou hier allemaal te beleven zijn? Ga met hen mee op ontdekkingstocht…….?

HOY!

SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (ruim 5500m2). De kernwaarden van ons avonturenparadijs zijn spelen in een natuurlijke omgeving en het samenspel van kinderen en volwassenen. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water vaart SchatEiland je terug naar een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij. Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang spelen en ontdekken, klimmen en klauteren, schatgraven met de kapitein, goudzoeken, springen en glijden, schieten met de ballenkanonnen en nog veel meer!

Weer of geen weer.. Geniet van het eilandgevoel! Door de ruime opzet, de prettige akoestiek, de vele planten en de juiste lichtinval in het gebouw waan je je op een zonovergoten eiland! Naast het grote overdekte avonturenparadijs is er een ruim buitenterras met zonneweide, zandstrand en enkele buitenattracties

In het restaurant of op de vele terrassen, in de directe nabijheid van de speeltoestellen en attracties, genieten volwassenen rustig van een vers kopje koffie met iets lekkers. Terwijl u een oogje in het zeil houdt, kunt u iets te lezen erbij pakken. De gratis draadloze netwerkverbinding zorgt dat u met uw laptop op internet kunt.  

Het basisarrangement kan worden uitgebreid met de volgende extra's:

Schoolreizen - Schateiland Zeumeren

Goud zoeken € 1,75 per kind. Op de ouderwetse manier gaan de kinderen met een zeef het goud uit het zand en water zeven. Het water is erg ondiep en bij goed weer is er ook buiten een mogelijkheid voor goudzoeken. Voor de gevonden en zeer waardevolle schatten krijgen de kinderen een leuk opbergdoosje die ze als aandenken mee naar huis kunnen nemen.

Piratenhoofddoek € 1,75 per stuk. Iedereen speelt als een echte piraat en gaat als piraat naar huis.

Extra muntjes € 1,50 per muntje. Voor de radiografisch bestuurbare bootjes, de waterballonnen en het gebruik van de waterfietsen zijn in de entreeprijs 2 muntjes inbegrepen. Eventueel is het mogelijk om gedurende de dag muntjes hiervoor bij te kopen, bijvoorbeeld voor nog één groot watergevecht aan het eind van de dag.

Smularrangement Peter Pan à € 2.30 per persoon

Smularrangement Mare en Dieke à € 4.50 per persoon

Smularrangement Kaptein à € 5,00 per persoon

Programma

Reisaanbod

Tijdsbestek: ca. 10.00 - 16.00 uur in het park.

 

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

 

 

 

 

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer