E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 21.50

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree tot attractiepark Slagharen
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Stap in de wereld van cowboys en indianen. Kom naar Slagharen!

Attractiepark Slagharen is met het gevarieerde aanbod de ideale bestemming voor een onvergetelijke schoolreis. Jong en oud kunnen genieten van meer dan 30 spannende attracties: wees een echte avonturier in de nieuwste attractie Black Hill Ranger Path of beleef onze achtbaan: Gold Rush!

Attractiepark Slagharen, het avontuur gaat door! | Slagharen

Stap in de wereld cowboys en indianen, saloons, wigwams en paarden en beleef het Wilde Westen in meer dan dertig spannende attracties en shows. Durf jij de uitdaging aan? Maak dan een rit met de Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 90 km per uur vliegt! Smaakt dit naar meer, ga dan verder in de slingerende Tomahawk, stap in de boot voor een Wild West Adventure of laat je vermaken door een illusionist en rolschaatsende papegaaien in de American Circus Show.

Gold Rush | Slagharen

Neem de Gold Rush; de eerste triple launch achtbaan van Nederland! Deze spectaculaire achtbaan brengt je van 0 naar 95 kilometer per uur in drie lanceringen, waarvan twee vooruit en 1 achteruit. Tijdens de rit ga je twee keer over de kop en bereik je een hoogte van 33 meter.

NIEUW in 2019: Black Hill Ranger Path

De Black Hill Ranger Path en het betreft een attractie voor echte avonturiers. Het parcours bestaat uit een unieke rollglider, klimwanden en een track met drie niveaus waarop naar hartenlust geklommen en geklauterd kan worden door avonturiers die het park voor een dagje bezoeken. 

Het is een zeer divers parcours, bestaande uit vier verschillende onderdelen, waarbij je bij de ropecourse maar liefst 36 obstakels trotseert om aan de overkant te komen. Voor de echte waaghalzen is er een maar liefst 115 meter lange rollglider, uniek in de Benelux, waarmee je in ruim 30 seconden tijd naar beneden vliegt. Voor de klimliefhebbers is er een 8 meter hoge klimwand waar naar hartenlust geklommen kan worden. Dat niet alleen, er zijn ook diverse boulders waarop geklommen en geklauterd kan worden.

Maak een spetterende afdaling in Ripsaw Falls; in deze spetterende attractie ga je als een echte avonturier in een boomstam een wildwaterrivier op in de reusachtige wildwaterbaan. Houd je goed vast en pas op voor die stroomversnellingen, want voor je het weet ga je heel snel naar beneden. Hopelijk ben je niet bang voor een nat pak.

Ervaar het Wilde Westen in Wild West Adventure! Stap in en vaar mee door het Wilde Westen. In een avontuurlijke boottocht kom je langs krijgslustige indianen, brandend water en vergeten goudzoekers. Pas op voor onverwachte watervallen. Houd je ogen open, want je weet nooit wie of wat er om de hoek op je wacht. Misschien wel een goudzoeker of een grote bruine beer.

Ontdek & Leer

Leerlingen kunnen tijdens het gratis educatieve programma Ontdek & Leer op ontdekking door het atrractiepark. Tijdens deze rondgang krijgen ze leuke weetjes en dienen zij vragen te beantwoorden. (vooraf reserveren verplicht)

Voeg lekkere extra's toe, want voor slechts € 1.60 extra reserveer je voor elk kind patat met mayo bij. Wilt u er toch nog een snack (kroket, frikandel of kaassouffle) bij, dan komt er op de entreeprijs € 3,40 Per persoon bij.Naast deze extra's zijn er nog meer uitbreidingen mogelijk; we adviseren u hier graag in.

Programma

Reisaanbod

 Tijdsbestek: ca. 10.00 - 16.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

 

 

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer