E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 21.50

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree Attractiepark Slagharen
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Ga op avontuur in het wilde westen!

Attractiepark Slagharen is de ideale bestemming voor een onvergetelijke schoolreis. Jong en oud kunnen genieten van meer dan 30 spannende attracties.

Stap in de wereld cowboys en indianen, saloons, wigwams en paarden en beleef het Wilde Westen in meer dan dertig spannende attracties en shows die Attractiepark Slagharen telt! 

Durf jij de uitdaging aan? Maak dan een rit met de Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 90 km per uur vliegt! Smaakt dit naar meer? Ga dan in de slingerende Tomahawk, stap in de boot voor een Wild West Adventure of laat je vermaken door een illusionist en rolschaatsende papegaaien in de American Circus Show. De Black Hill Ranger Path is een attractie voor echte avonturiers. Het parcours bestaat uit een unieke 115 meter lange rollglider , klimwanden en een track met drie niveaus waarop naar hartenlust geklommen en geklauterd kan worden door avonturiers die het park voor een dagje bezoeken.

Ontdek & Leer
Leerlingen kunnen tijdens het gratis educatieve programma Ontdek & Leer op ontdekking door het attractiepark. Tijdens deze rondgang krijgen ze leuke weetjes en dienen zij vragen te beantwoorden. (vooraf reserveren verplicht)

Extra's
Voeg lekkere extra's toe, want voor slechts € 2,10 extra reserveer je voor elk kind patat met mayo bij. Wilt je er toch nog een snack (kroket, frikandel of kaassouffle) bij, dan komt er op de entreeprijs € 3,80 per persoon bij. Naast deze extra's zijn er nog meer uitbreidingen mogelijk; we adviseren je hier graag in.

Voordeel
Reserveer vóór 31 december 2020 jullie schoolreis voor 2021 en ontvang per persoon € 1,55 vroegboekkorting op de entreeprijs.

Programma

 

 

 

 

Tijdsbestek: ca. 10.00 - 16.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep