E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 22.50

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree WILDLANDS
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Met jouw klas op wereldexpeditie!

Met de klas naar WILDLANDS is niet zomaar een schoolreis: het is een expeditie over de wereld. Actief, leerzaam en leuk! TCR Tours regelt jullie uitje graag!

In WILDLANDS stap je in drie verschillende werelden: de jungle, het poolgebied en de savanne.

De expeditie door Jungola start klimmend en klauterend in een overwoekerde tempelruine, waar honderden vlinders vrij rondvliegen. Je wordt tijdens de jungletocht meegenomen in het verhaal van Jim, de vogelaar. Ontdek Rimbula River, volg jungle trails en steek met een vlot de rivier over langs zwemmende olifanten.  

Ontdek de droge en hete wereld van de Serenga. De expeditie begint in het Zonnepaleis. Je brengt o.a. een bezoek aan een Dogondorp, waar vlakbij een grote groep nijlpaarden leeft en je mag mee op een trucksafari over de savanne. En vanaf dit voorjaar ga je een razendsnel duel aan in de nieuwe atrractie! 

Of ga een uitdagende expeditie aan over de pool Nortica. In het Poolstation observeren en onderzoeken wetenschappers elke dag de poolgebieden. Je gaat mee op expeditie onder het 3 meter dikke pakijs met een speciaal onderzoeksvoertiuig en beleeft een spectaculaire 4D-ride in de Arctic 1.In Nortica ontmoet je onder andere ijsberen, pinguins en pelsrobben. Hier zie je het poolgebied in al zijn facetten.

Dit schoolreisje nog uitbreiden met een snack menu à € 4,25 per persoon bestaande uit patat met saus, snack naar keuze* (kroket of frikandel) snackgroente en limonade. En afsluiten met een raketijsje à € 1,25 per ijsje. * één keuze voor de hele groep. Voor de begeleiders is het begeleidersarangement bij te boeken à € 7,50 per begeleider bestaande uit onbeperkt koffie of thee (incl gratis thermobeker) en met één punt appelgebak.

Alvast in de stemming komen?
Bekijk hoe het schoolreisje van deze klas was bij WILDLANDS 

Programma

Tijdsbestek: ca. 10.00 - 16.00 uur in het park.

 * vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

 

 

 

 

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep