E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 26.00

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree WILDLANDS
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Met de hele klas op wereldexpeditie

In WILDLANDS stap je in drie verschillende werelden: de tropische jungle van Jungola, de hete savanne van Serenga en de ijzige polen van Nortica. En vanaf voorjaar 2018 kunnen ze een razendsnel duel aan in de nieuwe attractie ' De Tweestryd'!

De expeditie door Jungola start klimmend en klauterend in een overwoekerde tempelruine, waar honderden vlinders vrij rondvliegen. Je wordt tijdens de jungletocht meegenomen in het verhaal van Jim, de vogelaar. Ontdek Rimbula River, volg jungle trails en steek met een vlot de rivier over langs zwemmende olifanten. 

Ontdek de droge en hete wereld van de Serenga. De expeditie begint in het Zonnepaleis. Je brengt o.a. een bezoek aan een Dogondorp, waar vlakbij een grote groep nijlpaarden leeft en je mag mee op een trucksafari over de savanne. En vanaf dit voorjaar ga je een razendsnel duel aan in de nieuwe atrractie!

Of ga een uitdagende expeditie aan over de pool Nortica. In het Poolstation observeren en onderzoeken wetenschappers elke dag de poolgebieden. Je gaat mee op expeditie onder het 3 meter dikke pakijs met een speciaal onderzoeksvoertiuig en beleeft een spectaculaire 4D-ride in de Arctic 1.In Nortica ontmoet je onder andere ijsberen, pinguins en pelsrobben. Hier zie je het poolgebied in al zijn facetten.

Programma

Tijdsbestek: ca. 10.00 - 16.00 uur in het park.

 

 

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

 

 

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer