E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 27.00

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Survival arrangement à 2 uur
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Avontuurlijke tocht op het outdoorpark

Tijdens de schoolreis survival gaan de kinderen met een enthousiaste outdoorbegeleider op avontuur in ons outdoorpark. Ze gaan de uitdaging aan met diverse hindernisbanen, klimwand, junglebrug, waterswing, camotunnels, en nog veel meer leuke onderdelen.

Plezier, actie en avontuur

Schoolreisjes bij Outdoorpark SEC Survivals zijn actief, afwisselend en toegankelijk voor iedereen. De speelse uitdagingen versterken het groepsgevoel en verbeteren het zelfvertrouwen. Enthousiaste en ervaren begeleiders zorgen dat iedereen meedoet en zich vermaakt. Altijd geldt: plezier staat voorop!

Of u nu kiest voor een survival of een ander arrangement: het wordt een onvergetelijk schoolreisje. De leerlingen gaan pittige uitdagingen aan, zijn actief in de natuur, mogen vies worden en werken gezellig samen als groep. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat iedereen een fantastische dag heeft!

Avontuurlijk schoolreisje

Met een schoolreisje in het outdoorpark kunnen leerlingen zich heerlijk uitleven met uitdagingen als junglebruggen, boogschieten, vlotvaren, touwtrekken, high-rope klimmen en nog veel meer! Het programma wordt afgestemd op de samenstelling van de groep en de wensen van de school.

Brede keus aan arrangementen

Outdoorpark SEC Survivals heeft een breed aanbod met voor ieder wat wils:

• Survival: een outdoor avontuur met hindernisbanen, waterswing, junglebruggen en meer;

• Highrope klimmen: een ontdekkingstocht hoog in de bomen, bij buren Fun Forest;

• Vlotvaren:eerst een eigen vlot bouwen en daarna heerlijk varen op het meer;

• Expeditie Robinson; welk team hijst als eerste de vlag? Daarvoor moeten lastige

opdrachten als codes kraken, boogschieten en vuur maken goed worden uitgevoerd.

• Outdoor Games: een speelse wedstrijd tussen teams, vol leuke onderdelen zonder modder;

• Een compleet Schoolkamp inclusief overnachtingen en heel veel outdoorplezier.

Praktische informatie

Een schoolreisje duurt tussen de 2 en 6 uur, afhankelijk van het gekozen arrangement. Daarbij kunt u extra eten en drinken kiezen, bijvoorbeeld versgebakken patat, een hartige snack of survivalburger.  Of u organiseert zelf een picknick met meegenomen eten en drinken. Dit schoolreisje is zeer geschikt voor de actieve bovenbouw leerlingen.

Over Outdoorpark SEC Survivals

Ruim 20 jaar organiseert  uitdoorpark SEC Survivals activiteiten voor schoolreisjes, introductiedagen,kinderfeestjes, sportdagen en bedrijfsuitjes. Jaarlijks bezoeken meer dan 25.000 kinderen het park in boswachterij Almerderhout.

Programma

Reisaanbod

 

Tijdsbestek: ca. 10.30 -16.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

 

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer