E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 83-90 personen€ 27.00

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • Survival arrangement à 2 uur
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Avontuurlijke tocht op het outdoorpark

Tijdens de schoolreis survival gaan de kinderen met een enthousiaste outdoorbegeleider op avontuur in het outdoorpark. Ze gaan de uitdaging aan met diverse hindernisbanen, klimwand, junglebrug, waterswing, camotunnels en nog veel meer leuke onderdelen.

Plezier, actie en avontuur
Schoolreisjes bij Outdoorpark SEC Survivals in Almere zijn actief, afwisselend en toegankelijk voor iedereen. De speelse uitdagingen versterken het groepsgevoel en verbeteren het zelfvertrouwen. Enthousiaste en ervaren begeleiders zorgen dat iedereen meedoet en zich vermaakt. Altijd geldt: plezier staat voorop!

Of u nu kiest voor een survival of een ander arrangement: het wordt een onvergetelijk schoolreisje. De leerlingen gaan pittige uitdagingen aan, zijn actief in de natuur, mogen vies worden en werken gezellig samen als groep. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat iedereen een fantastische dag heeft!

Avontuurlijk schoolreisje
Met een schoolreisje in het outdoorpark kunnen leerlingen zich heerlijk uitleven met uitdagingen als junglebruggen, boogschieten, vlotvaren, touwtrekken, high-rope klimmen en nog veel meer! Het programma wordt afgestemd op de samenstelling van de groep en de wensen van de school.

Brede keus aan arrangementen
Outdoorpark SEC Survivals heeft een breed aanbod met voor ieder wat wils:

 • Survival: een outdoor avontuur met hindernisbanen, waterswing, junglebruggen en meer;
 • Highrope klimmen: een ontdekkingstocht hoog in de bomen, bij buren Fun Forest;
 • Vlotvaren:eerst een eigen vlot bouwen en daarna heerlijk varen op het meer;
 • Expeditie Robinson; welk team hijst als eerste de vlag? Daarvoor moeten lastige opdrachten als codes kraken, boogschieten en vuur maken goed worden uitgevoerd.
 • Outdoor Games: een speelse wedstrijd tussen teams, vol leuke onderdelen zonder modder;
 • Een compleet Schoolkamp inclusief overnachtingen en heel veel outdoorplezier.


Praktische informatie
Een schoolreisje duurt tussen de 2 en 6 uur, afhankelijk van het gekozen arrangement. Daarbij kunt u extra eten en drinken kiezen, bijvoorbeeld versgebakken patat, een hartige snack of survivalburger.  Of u organiseert zelf een picknick met meegenomen eten en drinken. Dit schoolreisje is zeer geschikt voor de actieve bovenbouw leerlingen.

Over Outdoorpark SEC Survivals
Ruim 20 jaar organiseert  uitdoorpark SEC Survivals activiteiten voor schoolreisjes, introductiedagen, kinderfeestjes, sportdagen en bedrijfsuitjes. Jaarlijks bezoeken meer dan 25.000 kinderen het park in boswachterij Almerderhout.

Programma

Tijdsbestek: ca. 10.30 -16.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep