E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 21.00

Inbegrepen

  • vervoer per luxe touringcar
  • entree
  • puntzak frites met 2 mini snacks
  • 3 x slush of Capri-Sun
  • ijsje
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Eindeloos speelplezier voor zowel onder- als bovenbouw

Kom een heerlijk dagje spelen bij Hof van Eckberge! Spelen en beleven doe je bij Hof van Eckberge in Eibergen. Hier vindt u eindeloos speelplezier voor jong en oud. Zowel bij goed weer als bij slecht weer kunt u bij ons spelen: wij bieden mogelijkheden voor buitenspelen en binnen spelen!

Binnen spelen in de binnenspeeltuin

In de binnenspeeltuin van Hof van Eckberge is het n. Uw kinderen kunnen zich heerlijk en veilig uitleven. Onze klimstructuur, geheel uitgevoerd in jungle stijl, is maar liefst zeven meter hoog. In onze speeltuin vind je verder nog twee trampolines, een freefall glijbaan, een kabelbaan, een klimtoren, een familieglijbaan en grote legoblokken. Uiteraard staat veilig spelen bij ons hoog in het vaandel. Alles in de binnenspeeltuin is zo ingericht, dat uw kinderen hier veilig kunnen spelen.

Binnenspeeltuin

De binnenspeeltuin beschikt over een indoor klimstructuur van wel drie verdiepingen hoog, geheel in jungle stijl. Even ontspannen tijdens het spelen? De grote snoezelruimte biedt dagelijks een sfeervolle en zintuigprikkelende omgeving. Ontdek ook de verrassende onderwaterwereld met wel 12 fascinerende zoutwateraquaria en kom oog in oog te staan met bekende vissen zoals Nemo.

Buitenspeeltuin

In de buitenspeeltuin is voor elke leeftijd iets te beleven. Vlakbij het terras is er een speciaal ingerichte en afgeschermde zone voor de kids tot 4 jaar. De oudere kinderen kunnen onder andere gebruik maken van de zand- en water-speelzone, de houten klimtoestellen, de kabelbaan, de air trampoline en een gigantisch klautergrid. In de kinderboerderij voert het belevingspad u langs onder andere ara's, wasberen, wallaby's, rendieren, stekelvarkens, nandoe's en bijzondere watervogels.

Programma

Reisaanbod

 

Tijdsbestek: ca. 10.30 -16.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer