E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 21.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree Hof van Eckberge
  • Puntzak frites met 2 mini snacks
  • Slush of Capri-Sun
  • ijsje
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Eindeloos speelplezier voor zowel onder- als bovenbouw

Hof van Eckberge is een veelzijdig 25.000m2 groot en sfeervol ingericht belevingspark met mini ZOO in Eibergen. Kinderen vermaken zich hier binnen en buiten opperbest!

Kom een heerlijk dagje spelen bij Hof van Eckberge! Spelen en beleven doe je bij Hof van Eckberge in Eibergen. Hier vindt je eindeloos speelplezier voor jouw klas. Zowel bij goed weer als bij slecht weer kun je bij ons terecht. 

Nieuw: bezoek de dierentuin met dieren uit Noord-en Zuid Amerika en Australië én de kinderboerderij!

Binnenspeeltuin

In de binnenspeeltuin van Hof van Eckberge kunnen de leerlingen zich heerlijk en veilig uitleven. De klimtoren, geheel uitgevoerd in jungle stijl, is maar liefst zeven meter hoog. In onze speeltuin vind je verder nog twee trampolines, een freefall glijbaan, een kabelbaan, een klimtoren, een familieglijbaan en grote legoblokken. Even ontspannen tijdens het spelen? Ga dan naar de grote snoezelruimte, de zintuigprikkelende omgeving. Ontdek ook de verrassende onderwaterwereld met wel 12 fascinerende zoutwateraquaria en kom oog in oog te staan met bekende vissen zoals Nemo.

Buitenspeeltuin & dierentuin en kinderboerderij

In de buitenspeeltuin is voor elke leeftijd iets te beleven. Vlakbij het terras is er een speciaal ingerichte en afgeschermde zone voor de kids tot 4 jaar. De oudere kinderen kunnen onder andere gebruik maken van de zand- en water-speelzone, de houten klimtoestellen, de kabelbaan, de air trampoline en een gigantisch klautergrid. In de kinderboerderij voert het belevingspad de kinderen langs onder andere ara's, wasberen, wallaby's, rendieren, stekelvarkens, nandoe's en bijzondere watervogels.

Programma

Tijdsbestek: ca. 10.30 -16.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep