E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 18.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • entree tot de Waarbeek
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

De waarbeek voor het goedkoopste en leukste dagje uit!

Betaalbaar, veilig en ook nog eens zeer overzichtelijk! Vanaf maart is het goedkoopste pretpark van Overijssel weer geopend voor u! Wij bieden u in 2019 wederom het leukste schoolreisje tegen de scherpste prijs! Bij ons bent u verzekerd van een dag met meer dan 200% spelen, eten en drinken!

Al meer dan 90 jaar zijn vele scholen u al voor gegaan en hebben een geweldige dag beleefd in o.a. de oudste achtbaan ter wereld. Met 35 attracties is Familiepretpark de Waarbeek een vertrouwde plek voor een dag vol plezier voor kids van 2 tot 12 jaar.

Programma

 Tijdsbestek: ca. 10.30 -16.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer