E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 21.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree De Waarbeek
  • Vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, limonade en waterijs
  • Koffie en thee
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

De Waarbeek, het leukste all-in schoolreisje, scherp geprijsd!

Betaalbaar, veilig en ook nog eens zeer overzichtelijk! Ook in 2021 vier je het leukste schoolreisje tegen de scherpste All Inn prijs bij De Waarbeek.

Spelen, eten, drinken én veilig vervoer en dat alles tegen een scherpe prijs!

Al meer dan 95 jaar hebben vele scholen een geweldige dag beleefd in Familiepretpark De Waarbeek in Hengelo. Met 35 attracties is De Waarbeek een vertrouwde plek voor een dag vol plezier voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Kom draaien in de zweefmolen, gil in de rodelbaan en geniet van een toffe show in het overdekte theater. Door het veelzijdige aanbod aan speeltoestellen is er genoeg te beleven voor een volle dag plezier. Tussendoor kun je uitrusten op een van de terrassen (overdekt, deels beschut en buiten).

Het schoolreisarrangement is inclusief vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade én waterijs! 

 

Programma

 Tijdsbestek: ca. 10.30 -16.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep