Leden korting

CARINOVA-LEDENKORTING

Leden van Carinova Servicepakket ontvangen op deze dagtocht een ledenkorting van 10%. Deze korting wordt verwerkt op de bevestiging en is alleen geldig voor de pashouder en thuiswonende gezinsleden. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Over Carinova Servicepakket

Het Carinova Servicepakket biedt zorg die vaak heel gewoon is, maar niet tot de basiszorg behoort en daardoor dus niet gefinancierd wordt door de AWBZ. Behalve allerlei zorgproducten en gemaksdiensten, biedt het lidmaatschap ook heel veel extra voordeel, bijvoorbeeld op diverse leuke uitjes van TCR Tours.

Profiteren van de ledenkorting? Wordt dan nu lid!

Vul het formulier in op: http://www.carinova.nl/word-abonnee/

ZORGSAAM-LEDENKORTING

Leden van Zorgsaam ontvangen op deze dagtocht een ledenkorting van 10%.Deze korting wordt verwerkt op de bevestiging en is alleen geldig voor de pashouder en thuiswonende gezinsleden. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Over Kruisvereniging Zorgsaam

Zorgsaam is een kruisvereniging met bijna 30.000 leden. Leden van Zorgsaam kunnen gebruik maken van een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van gemak, welzijn en gezondheid. Het ledenpakket van Zorgsaam is voor iedereen aantrekkelijk. Het werkgebied van Zorgsaam omvat de plaatsen, Apeldoorn, Hattem, Brummen, Epe, Heerde, Voorst.

Profiteren van de ledenkorting? Wordt dan nu lid!

Vul het formulier in op http://www.zorgsaam.nl/formulier/lid-worden

E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Reserveren >
Reserveren>

Prijzen

 • 06-09-2018 VOLVOL

Inbegrepen

 • Vervoer per luxe touringcar
 • Koffie met cake
 • Rondvaart Sneekermeer met pannenkoeklunch
 • Bezoek Scheepvaartmuseum

Carinova/Zorgsaam-korting

Ben je lid van deze organisaties dan krijg je 10% korting. meer informatie

Reserveren
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Maak kennis met Sneek en 't scheepvaartmuseum

GEGARANDEERD VERTREK! Een leuke dagtocht naar Friesland. In Sneek maken we een rondvaart op 't Sneekermeer. Vervolgens bezoeken we het Fries scheepvaartmuseum, sfeervol gevestigd in 5 oude grachtenpanden. Daarna is er nog voldoende tijd om Sneek te leren kennen.

Na de opstaproute rijden we door naar het koffieadres: Restaurant 't Wapen van Ens. Aan het einde van de ochtend komen we aan in Sneek. Hier maakt u met rederij Van Dijk een mooie rondvaart over het Sneekermeer. Aan boord van het luxe, aan minder validen aangepaste, passagiersschip kunt u gaan genieten van een lekkere pannenkoeklunch.

Het Fries Scheepsvaart Museum in Sneek is een veelzijdig museum over de historie van de Friese scheepvaart van de 17de tot de 20ste eeuw. Behalve veel van de Friese scheepvaart en scheepsbouw geeft het museum een beeld van de watersport uit de 19de en 20ste eeuw en van de woon- en leefcultuur van kooplieden en schippers uit Sneek en de Friese Zuidwesthoek. Het museum is sfeervol gehuisvest in vijf prachtige grachtenhuizen en is de afgelopen twee jaar volledig vernieuwd. Dankzij moderne voorzieningen zijn de gebouwen goed toegankelijk. Het museum is ruim en wat u vooral zal opvallen is de mooie lichtinval. De sfeer van de oude grachtenhuizen is behouden. 's Middags krijgt u hier een rondleiding.

Hierna heeft u nog even vrije tijd om het centrum van Sneek te bezoeken. Sneek bezit een uniek compact historisch centrum, waarin nog veel van zijn vroegere glorie is waar te nemen. Het kenmerkt zich door een bijzondere bedrijvigheid en levendigheid, gecombineerd met gemoedelijkheid en gezelligheid.

Programma:

10.15 uur: koffiestop bij 't Wapen van Ens
12.00 - 14.00 uur: rondvaart Sneekermeer met pannenkoeklunch: onbeperkt pannenkoeken eten. Deze worden naturel gebakken en kunt u zelf beleggen met gebakken appel, gebakken spek, banaan, ananas, brie, worst, geraspte kaas, perzik. En natuurlijk allerlei zoete strooisels.
Bustransfer naar het Scheepvaartmuseum of te voet ca. 10 min. wandelen.
14.30 - 15.30 uur: rondleiding Scheepvaartmuseum, daarna bezoek op eigen gelegenheid
Vrije tijd in Sneek
17.30 uur: aanvang terugreis

Nuttige informatie:

 • Dagtochten gaan alleen door bij voldoende deelname.
 • Reserveren kan zowel telefonisch (0572 - 35 35 35) als online!
 • Bij bovenbeschreven programma is het vertrek tussen 8.00 en 09.30 uur en de thuiskomst tussen 19.00 en 20.30 uur.
 • Tijden onder voorbehoud van wijzigingen
 • Voor deze dagtocht hanteren wij onze algemene voorwaarden individuele dagtochten

Opstapplaatsen

 • Apeldoorn - De Voorwaarts, PP Omnisport
 • Dalfsen - Gemeentehuis
 • Deventer - de Scheg / grote parkeerplaats
 • Nijverdal - Koersendijk, PP Bowlingboerderij
 • Raalte - Leeren Lampe
 • Zutphen - Winkelplein Pollaan 50 (bij Gamma)

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • Altrovia-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer