E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 27.50

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entreeticket

Rolstoelvriendelijk

Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Per bus naar de 50 Plus Beurs

De 50PlusBeurs is al 26 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 550 stands in 5 hallen boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen!

Bijzondere ontmoetingen

Ontmoet kunstenaars, acteurs, schrijvers, artiesten en personalities. Geniet van festival-acts, variété, musical, muziek, theater, dans en show. Beleef Woodstock opnieuw, bekijk musical hoogtepunten of geniet van hits van Neil Diamond. Leer van presentaties van bijvoorbeeld politiek commentator Charles Groenhuijsen, taalvirtuoos Wim Daniëls, fitnesstrainer Radmilo Soda, dermatologe Marjolein Leenarts, ‘poepdokter’ Nienke Gottenbos of Belgisch bestseller auteur Pascale Naessens.

Modeshows voor vrouwen én mannen!

Elke beursdag zijn er drie uitgebreide modeshows met de nieuwe herfst- en wintercollectie 2018. En ook voor de mannen is er weer voldoende te zien. We showen ook dit jaar de nieuwste vlotte mannenmode. De schoenen maken de outfits van zowel de dames als de heren compleet. Nieuw dit jaar tijdens de modeshows is de mooiste lingerie.

Je bent van harte uitgenodigd rond de catwalk in het Silver Theater!

Bezoek de 50PlusBeurs van ca. 11.00 - 17.00 uur.  Prijs bij min. 45 personen: € 27,50 p.p.

Alleen op dinsdag 18 september: Geniet aansluitend aan de beurs van: The Silver Show

Een verrassend gevarieerde voorstelling vol muzikale hoogtepunten en humoristisch intermezzo. De 3 Baritons zijn nog éénmaal ‘terug van nooit weggeweest’. Ernst Daniël Smid, Henk Poort en Marco Bakker halen het beste in elkaar naar boven en introduceren daarbij gelauwerde sopranen Janine Kitzen en Aylin Sezer voor de hoogste noten. Geniet van de mooiste operette melodieën, klassieke opera aria’s, tijdloze musicalsongs en onvergetelijke internationale en Nederlandse evergreens.

Alleen te boeken op 18 september:

Bezoek direct aansluitend de Silver Show van 17.15 - 19.00 uur. Prijs bij min. 45 personen: € 42,50

Programma en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van je opstapplaats.

Reis je alleen of met een klein groepje? Kijk dan hier voor de dagtocht naar de 50 Plus Beurs

Programma

Vanaf je opstapplaats reis je per luxe touringcar van TCR Tours naar de Jaarbeurs in Utrecht. De chauffeur deelt de entreebewijzen uit aan de groep. Je wordt voor de ingang afgezet (dus geen parkeerkosten) en de toegangskaart heb je al op zak (dus je hoeft niet in de rij bij de kassa te staan). Na afloop brengt de chauffeur je weer veilig thuis. Onderweg maken wij graag een stop, waarbij je met de groep geniet van een gezellig en smakelijk diner. (Prijs op aanvraag)

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • Altrovia-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.

 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer