E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 13.50

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree tot kinderboerderij Speel- en Doe paradijs De Koperen Ezel
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Een leuke en leerzame dag

Kinderen kunnen klauteren en klimmen, springen op de springkussens, spelen in de overdekte apenkooi en skelteren op de skelterbaan! Bij onze kinderboerderij is een binnen- en buitenspeeltuin waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Leuk voor een dagje uit met het gezin, maar ook voor schoolreisjes, kinderpartijtjes en familie- en groepsuitjes.

Voor kinderen is een dagje erop uit met een ezel een groot feest. Ezels houden van aandacht en ze vinden het heerlijk om lekker geknuffeld en geaaid te worden. Voor elke ezel kan dan ook een borstelset en lekkers worden meegegeven, zodat de kinderen hem lekker kunnen verwennen en verzorgen. Omdat de ezel wat langzamer loopt dan 'grote mensen' kunnen de kinderen het temp goed bijhouden. En als je dan toch moe wordt, is er dan iets mooiers denkbaar dan lekker op de rug van de ezel of in de huifkar verder te rijden?

Tegen een kleine meerprijs à € 6,50 kunt u de entree uitbreiden met ezels borstelen, voeren en ezelrijden in de overdekte rijbak, patatjes met mayonaise met snack naar keuze, onbeperkt koffie en thee voor de begeleiders, half uur huifkartocht en een ijsje.

Naast de onderbouw is de Koperen Ezel ook zeer geschikt voor de peuters.

Programma

Tijdsbestek: ca. 10.00 - 15.00 uur in het park

Reisaanbod

 

 

*vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

 

 

 

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer