E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 13.50

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree tot kinderboerderij Speel- en Doe paradijs De Koperen Ezel
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Een leuke en leerzame dag in Epe

Kinderen kunnen klauteren en klimmen, springen op de springkussens, spelen in de overdekte apenkooi en skelteren op de skelterbaan! Bij deze kinderboerderij in Epe is een binnen- en buitenspeeltuin waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Leuk voor een dagje uit met het gezin, maar ook voor schoolreisjes, kinderpartijtjes en familie- en groepsuitjes.

Voor kinderen is een dagje erop uit met een ezel een groot feest. Ezels houden van aandacht en ze vinden het heerlijk om lekker geknuffeld en geaaid te worden. Voor elke ezel kan dan ook een borstelset en lekkers worden meegegeven, zodat de kinderen hem lekker kunnen verwennen en verzorgen. Omdat de ezel wat langzamer loopt dan 'grote mensen' kunnen de kinderen het temp goed bijhouden. En als je dan toch moe wordt, is er dan iets mooiers denkbaar dan lekker op de rug van de ezel of in de huifkar verder te rijden?

Tegen een kleine meerprijs à € 6,50 kunt u de entree uitbreiden met ezels borstelen, voeren en ezelrijden in de overdekte rijbak, patatjes met mayonaise met snack naar keuze, onbeperkt koffie en thee voor de begeleiders, half uur huifkartocht en een ijsje.

Naast de onderbouw is de Koperen Ezel ook zeer geschikt voor de peuters.

Programma

Tijdsbestek: ca. 10.00 - 15.00 uur in het park

*vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer