E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 21.00

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Boomkroonpad beklimmen
  • Kabouterpad of Indianenpad
  • Broodjes bakken bij de vuurplaats
  • Vrij spelen in het speelbos en speelweide
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Leef je uit en ontdek de geheimen van de natuur

Al wandelend door de toppen van de bomen ervaar je het bos vanuit een heel ander perspectief. De wandeling tussen de toppen van de bomen begint in de worteltunnel, waar de dieren onder de grond hun verhaal vertellen. Vervolgens klim je door de boomstam heen omhoog, waarna je tussen de toppen van de bomen steeds hoger klimt, tot een fantastisch uitzichtpunt over het bos.

Een fantastische dag waarin de leerlingen heerlijk kunnen genieten van al hetgeen de natuur te bieden heeft. Voor de peuters en onderbouw leerlingen van 3 tot en met 6 jaar is er het Kabouterpad en voor de bovenbouw is er het Indianenpad.

Kabouterpad: wist je dat in de bossen van Staatsbosbeheer kabouters wonen? Tenminste, dat denken we, want buiten kom je hun sporen overal tegen. Kleine voetafdrukken in het zand, geplet gras van een middagdutje. Je ontdekt het op een van onze kabouterpaden. Echt waar!

Wat ga je doen?

Bij de buitencentra van Staatsbosbeheer ligt een knapzak gevuld met lekkers voor je klaar. Buiten staat een houten kabouter die je de verder de weg wijst. Met een puntmuts op en je wangen rood geschminkt, loop je samen met je (groot-)ouders een route van 500 tot 1500 meter. Onderweg luister je naar een verhaal uit het kabouterboek en doe je kabouteropdrachten. Na afloop mag de puntmuts mee naar huis.

Indianenpad is voor de stoere meid of jongen die graag op onderzoek in het bos gaat. En willen ze voor één dag een echte indiaan zijn? Neem het Indianenpad bij Buitencentrum Boomkroonpad. Je gaat op zoek naar de HotemeTotem en ontdekt echte bosschatten. Met het boekje 'de zoektocht naar de wijze HotemeTotem' volgen zij de Totempalen in het bos. Deze volgen niet de standaard paden, maar gaan dwars door het bos heen. Ontdek onderweg alle bosschatten, die hen meeneemt in hun zelfgemaakte knapzak. Onderweg leven zij als een echte indiaan: ze leren bostekens maken, diersporen herkennen en nog veel meer. Na een route van 3,5 km komen ze uit bij de Wijze HotemeTotem waar ze een natuurschat mag achterlaten. Bij terugkomst in het Buitencentrum krijgen ze nog een mooi en toepasselijk aandenken. Zullen zij het aandurven?

Tegen een meerprijs van € 2,00 per persoon is het Boomkroonpad B mogelijk , welke bestaat uit boomkroonpad beklimmen, speurtocht Simon Specht / Dierenvriendjespad, vrij spelen in speelbos en speelweide, ranja, patat met frikandel/kroket of kaassouflé, biologisch vruchtenijsje bij de Woudstee

Tegen een meerprijs van € 4,00 per persoon kunnen we het broodjes bakken wijzigen in ranja, patat met frikandel/kroket of kaassouflé, biologisch vruchtenijstje bij de Woudstee.

Programma

Tijdsbestek: ca. 2 uur in het park.

Eventueel te combineren met Attractiepark Drouwenerzand.

*vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer